EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 17.3.2023  /  Lobby Myyrmäki  /  Vantaa

Luolanainen – Minna Koskela (ravintolateatteri)

Luolanainen – Minna Koskela (ravintolateatteri) Liput


Alussa, kauan ennen rasvaimuja, Snapchattiä, suihkurusketusta, nännilävistyksiä ja Trumpia oli Luolanainen! Mutta kun Luolanainen tuli tietoiseksi omasta eksistenssistään ja hämäräluolista, hän huomasi, että kaikilla linnuilla ja liskoillakin on KUMPPANI! Mitä seurasikaan paleoliittisen parin ensitreffeistä? Luolanainen perheineen ja ystävättärineen kohtaa mitä tutuimpia arjen tilanteita.

Luolanainen on näyttelijäntyön virtuositeettia parhaimmillaan! Minna Koskela heittäytyy yksin lavalla kaikkiin rooleihin. Näyttelijä-käsikirjoittaja Minna Koskela tunnetaan kenties parhaiten käsikirjoittamastaan Kumman kaa -hittisarjasta, jossa hän näytteli terveydenhoitaja Ellu Jokista. Koskela on mukana monissa televisiosarjoissa käsikirjottajana ja teatterien lavoilla hän valloittaa komedian taitajana.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:00
Showtime 19:00

Kannatuslippu

Lobbyn kannatuslippuun kuuluu sisäänpääsyn lisäksi t-paita. T-paitoja on kahta väriä, valkoinen ja musta. Koot S-XXL.

T-paidan nouto (sekä koon ja värin valinta) tapahtuman yhteydessä Lobbbyn tiskiltä, ostokuittia vastaan.

Myynti loppuu 17.3.2023 19:00.