EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 24.3.2023  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Lunta Ilosaaressa 2023

Lunta Ilosaaressa 2023 Liput

www.luntailosaaressa.fi


MAALISKUUN LUNTA ILOSAARESSA FESTIVAALI PERUTAAN

Kerubin järjestämä Lunta Ilosaaressa -festivaali perutaan vuodelta 2023. Festivaali oli tarkoitus järjestää perjantaina 24.3.2023 Joensuu Areenalla, ja kahdeksi ensimmäiseksi esiintyjäksi oli julkaistu Olavi Uusivirta ja Pete Parkkonen.

- Festivaalin selkeäksi pääesiintyjäksi kaavailtu artisti joutui perumaan keikkansa juuri ennen keikan suunniteltua julkaisua. Emme lukuisista yrityksistä huolimatta kyenneet saamaan jo julkaistulle festivaalin ajankohdalle tarpeeksi nimekästä ja lippuja myyvää artistia. Areenafestivaalien kulurakenne on todella raskas, ja vaatii aina tuhansia myytyjä lippuja, jotta järjestäjä pääsee edes omilleen. Taloudellinen riski olisi kasvanut turhan suureksi, ja tästä syystä Lunta Ilosaaressa -festivaali joudutaan nyt perumaan, Kerubin toimitusjohtaja Asko Piiparinen kertoo.

Lipun ostaneet voivat palauttaa lippunsa Tikettiin ja saavat rahansa takaisin Lunta Ilosaaressa lipuista. Lippujen palautus on mahdollista 31.3.2023 saakka.