EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 4.3.2022  /  Joensuu Areena  /  Joensuu

Lunta Ilosaaressa 2022

Lunta Ilosaaressa 2022 Liput


LUNTA ILOSAARESSA 4.3.2021 JOENSUU AREENALLA

Jos tanssitti Lehtiä Ilosaaressa tuhatpäistä bilekansaa Joensuu Areenalla lokakuussa, oli se vasta alkusoittoa sille, mitä tuleman pitää maaliskuussa. Ikärajaton Lunta Ilosaaressa -talvifestivaali palaa Joensuu Areenalle perjantaina 4.3.2022, ja tuo esiintymään kotimaisen popin kirkkaimmat tähdet. Ovet avautuvat Areenalla klo 18, ja menoa jatkuu yön pikkutunneille saakka.

ARTISTIT:

• Antti Tuisku
• Behm
• Etta
• VIIVI

www.luntailosaaressa.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18

LIPUT:

Alaikäislipulla ei ole pääsyä tapahtuma-alueen anniskelualueille. Premium-alue on K18.

Premium: Nauti illasta parhailla paikoilla ja pikkusen uppeemmilla palveluilla; omalla sisäänkäynnillä, vessoilla ja narikalla varustettu Premium-alue takaa mukavan ja nopean palvelun. Käy tilaamassa viinipullo toimitettuna suoraan omaan pöytääsi pienen suolaisen kylkeen, vältä ylimääräinen hötkyily ja keskity olennaiseen.

CASHLESS:

Kerubin tapahtumat ovat cashless. Maksuvälineinä käyvät ainoastaan kortti ja mobiilimaksuvälineet. Lisätietoa päivitetään tänne.

Liput vaihdetaan rannekkeeseen.