EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 6.4.2024  /  Tiivistämö  /  Helsinki

Luna Kills, St. Aurora, Without Warning

Luna Kills, St. Aurora, Without Warning Liput

Luna Kills, St. Aurora ja Without Warning saapuvat ikärajattomalle keikalle Tiivistämöön 6.4.2024!

Luna Kills on genrerajoja venyttävä alternative-jyrä, joka tuo kansainvälisiä kaikuja ja katkeransuloisia sävelmiä suomalaiselle raskaan musiikin kentälle. Bändiä on tituleerattu mediassa kaavoja rikkovaksi metal-tulokkaaksi, jonka tunnistaa heti bändin omankuuloisesta soundista sekä visuaalisesta ilmeestä. Yhtye sekoittaa musiikissaan pelotta raskaita riffejä, melodisia koukkuja ja elektronisia elementtejä, jotka yhteen summattuna tekevät bändistä vertaisistaan erottuvan yhtyeen.

St. Auroran musiikki yhdistää vaihtoehtorockin ja -metallin, post-hardcoren ja teatterin raikkaalla otteella. Heidän uniikki äänimaailmansa on kuin matka häiriintyneeseen mielikuvitukseen – tunnistettava, mutta silti täysin omansa.

Jopa vaarallisiksi tituleeratut live-esitykset ovat herättäneet St. Aurorasta paljon keskustelua, keräten vankan fanikunnan ja myyden useita keikkoja loppuun. Nyt bändi on valmiina valloittamaan uusia keikkalavoja ja esittelemään uutta musiikkiaan. Näitä keikkoja et halua missata!

Yhtye nähdään kesällä 2024 myös Tuska festivaalin lavalla.

Without Warning on Turkulainen modernin metallin edustaja joka yhdistää industriaalisia ja elektronisia elementtejä raskaisiin instrumentteihin. Kokonaisuuden viimeistelee melodiat ja monipuoliset vokaalit.

Yhtyeen omaperäisyys heijastuu niin sävellyksiin että vahvaan visuaaliseen kokonaisuuteen. Modernin metallimusiikin toteutus muovautuu yhtyeen käsissä mielenkiintoiseksi tulkinnaksi, josta jokainen voi löytää itselleen jotain.

Aikataulu:
klo 19:00 ovet
klo 20:00 Without Warning
klo 21:00 St. Aurora
klo 22:00 Luna Kills

www.tiivistamo.fi


Ikäraja: Ikärajaton / K-18
Aika: Ovet klo 19:00

klo 19:00 ovet
klo 20:00 TBA
klo 21:00 St Aurora
klo 22:00 Luna Kills

Tapahtuma on ikärajaton, joten lämpimästi tervetuloa kaikenikäiset musiikin ystävät! Tapahtumassa on erillinen K-18 alue.

***

Narikkamaksu peritään ovella täysi-ikäisiltä asiakkailta. Narikka on ilmainen alaikäisille.

Liput ovelta 22 € + narikka, mikäli jäljellä.

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä

Lisätietoja esteettömyydestä Tiivistämön nettisivuilla.

***

Tiivistämö sijaitsee keskellä Suvilahden festari- ja kulttuurialuetta, 300 metrin päässä Kalasataman metro-asemalta.

Reittiopas: https://bit.ly/2YoEms0
Google maps: https://bit.ly/2E2XGDi