EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 13.6.2019  /  On the Rocks  /  Helsinki

Luke Sital-Singh (UK), MeriTuuli

Luke Sital-Singh (UK), MeriTuuli Liput

Ladataan…

MELANKOLISEN FOLKIN MESTARI LUKE SITAL-SINGH ESIINTYY HELSINGISSÄ KESÄKUUSSA
Torstai 13.6.2019 Helsinki, On The Rocks

Brittiläinen laulaja-laulunkirjoittaja Luke Sital-Singh esiintyy ensimmäistä kertaa Suomessa kesällä. Minimalistisen ja melankolisen nyky-folkin taituri esiintyy Helsingin On The Rocksissa torstaina 13. kesäkuuta. Konsertin liput tulevat myyntiin Tiketissä perjantaina 12. huhtikuuta.

Vuonna 2012 uransa aloittanut Luke Sital-Singh on lyhyessä ajassa tehnyt lähtemättömän vaikutuksen modernin folkin kentälle. Bob Dylanin, Neil Youngin ja The Tallest Man On Earthin jalanjälissä kulkeva artisti on tullut tunnetuksi karheankauniin lauluäänensä lisäksi lämpimän kuulaasta äänimaailmastaan sekä tinkimättömästä taiteellisesta visiostaan. Vuonna 2014 julkaistu debyyttialbumi "The Fire Inside" nosti Sital-Singhin suoraan BBC:n tavoitellulle Sound of -palkintolistalle ja toi artistille kattavaa huomiota etenkin kotimaassaan. Voittokulku jatkui vuonna 2017 ylistetyllä "Time Is A Riddle" -levyllä, jonka "Killing Me" -singleä on tähän mennessä kuunneltu Spotifyssä jo huikeat 12 miljoonaa kertaa. Kattavan radiosoiton lisäksi Sital-Singhin kappaleita on kuultu myös useiden televisiosarjojen, kuten huippusuositun Greyn Anatomian, taustalla.

Sital-Singhin kolmas albumi, "The Golden State", julkaistiin huhtikuun alussa. Lämpimästi vastaanotettu albumi sukeltaa syvälle folkin ja americanan maailmaan ja pureutuu yhä tarkemmin artistin kaihoisaan sielunmaisemaan. Tunteikkaista keikoistaan tunnettu Sital-Singh esiintyy On The Rocksin lavalla soolona.

Illan avaa MeriTuuli.

Aikataulu:
20:00 Ovet
20:30 MeriTuuli
21:30 Luke Sital-Singh

LIPUT:
Myyntiin perjantaina 12.4. 2019 klo 09
- ennakkoon Tiketistä alk. 15,50€

www.lukesitalsingh.com
www.rocks.fi
www.fullsteam.fi

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 20:00-04:00

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.