EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 23.10.2020  /  Viihdekeskus Tuiskula  /  Nivala

Lukas Leon

Lukas Leon Liput

Lukas Leon on uskomattoman lahjakas räppäri, joka tekee omaleimaista musiikkia nälkäisellä asenteella. Lukas Leon on ensimmäinen Jare Tiihosen Liiga Musicille sainattu ulkopuolinen artisti.
 
Tämä energisestä esiintymistyylistään tunnettu nuori räppäri on tehnyt suuren vaikutuksen yleisöön lyhyessä ajassa, mistä kertovat mm. Suomen Virallisen Listan kärkeen ampaissut, platinaa striimannut debyyttialbumi Simba, vuoden 2018 Vuoden Tulokas Emma-ehdokkuus, YleX:n Läpimurto 2019 -yleisöäänestyksen voitto sekä triplaplatinaa striimannut single XTC feat. Etta & Cheek. Vuonna 2019 Lukas julkaisi toisen albuminsa MÄ, joka on kerinnyt striimata kultaa 12 miljoonalla striimillään. Albumilta julkaistu sinkku Rooma feat. Etta on striimannut platinaa.
 
Räppärin historiasta löytyy myös puuhastelua toisenlaisen musiikin parissa. Mies on kuulunut Division Six -nimiseen rockbändiin vuodesta 2013 ja yhtye on edelleen voimissaan.

Facebook
Instagram
Youtube

***

Turvallisuus on meille tärkeää.

Pyydämme teitä noudattamaan kaikessa asioinnissa riittäviä turvavälejä, välttämään tarpeettomia fyysisiä kontakteja sekä huolehtimaan hyvästä käsihygieniasta. Maskia voi halutessaan käyttää ottaen huomioon siihen liittyvät ohjeet. Käteisen sijaan suosittelemme käyttämään korttimaksua. Meillä on käytössä lähimaksu- sekä NFC-mobiilimaksutavat.

Mikäli olet sairas tai vähänkään oireinen, pysy silloin kotona ja asioi meillä vain täysin terveenä muiden asiakkaiden sekä henkilökuntamme turvaamiseksi. THL suosittelee riskiryhmiin kuuluvia välttämään yleisötilaisuuksia.

Pidetään yhdessä huolta toisistamme.

Tervetuloa Tuiskulaan viihtymään - TURVALLISESTI!

www.tuiskula-nivala.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.

Showtime 22:00

Lipunhintaan sisältyy eteispalvelumaksu.