EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 16.6.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Lukas Leon (Levynjulkaisukeikka)

Lukas Leon (Levynjulkaisukeikka) Liput
Takaisin

Ladataan…

"Mä oon Lukas Leon ja mulla on nälkä." Näin itsensä esittelee 20-vuotias Itä-Vantaan kasvatti, joka ei jäänyt monelta huomaamatta, kun hän huhtikuussa julkaisi YouTubeen videon. Sekään ei jäänyt huomaamatta, että Lukas Leon on Jare Tiihosen Liiga Music levy-yhtiölle ensimmäinen sopimuksen tehnyt artisti.

Lukas Leonin mainitsema nälkä kuuluu kaikille 14.6. julkaistulla "Simba"-debyytillä.

"Mä aloin skrivaa riimejä ku olin 8v. Riimivihkoi on siis kertynyt vino pino. Viimeiset kaksi vuotta oon viettänyt studiossa debyyttialbumia valmistellen. Ajatus siitä, että oisin dropannut vain yhden sinkun ei tuntunut oikealta. Haluan, että jengi pääsee heti kuulemaan mun musiikin kokonaisuutena.", Lukas kertoo.

"En voisi mitenkään olla tyytyväisempi Lukaksen tekemään duuniin ja tähän debyyttialbumiin. Tämä on sitä musaa ja muutosta, jota tänne on kaivattu. Toivon, että jengi tulee tsekkaamaan tän levyn. 100-prosenttisesti motivoitunut, nälkäinen ja äärimmäisen taitava nuori kolli on hurjassa vedossa ja matka on vasta alussa.", Jare Tiihonen kehuu.

Toukokuussa Cheekin Täältä sinne -hallikiertueella lämmitellyt Lukas Leon järjestää levynjulkaisun kunniaksi keikan Tavastialla lauantaina 16.6.

"Muistan, kun mä kävelin ensimmäisen kerran Tavastian stagen eteen ja kelasin, että jonain päivänä haluan vetää täällä keikan. Uskomatonta, että nyt se päivä on tulossa. Näit bileitä ei kannata missaa!"

www.facebook.com/lukasvirallinen


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 15 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.