EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 26.1.2019  /  Bar Loose  /  Helsinki

Lucifer, Musta Risti

Lucifer, Musta Risti Liput

Ladataan…

Hellacopterssin Nicke Anderssonilla vahvistettu LUCIFER saapuu tammikuussa Suomeen! Yhtyeen Helsingin keikka on osa Bar Loosen tammikuista juhlaviikkoa, jossa juhlistetaan ravintolan Annankadun kymmenvuotista taivalta. Tämän kunniaksi Loosen kymmenien tuhansien jalkaparien patinoima Jytäkellari saa pinnoilleen uutta ilmettä ja tiedossa on myös monen moista yllätystä niin klubi- kuin artistirintamallakin! LUCIFERIN Loosen keikan alkutahdit lyö Svart Recordsille äänittävä sabatiaanista jytäboogieta rouhiva Musta Risti.

Kitaristi Robin Tidebrinkin, laulaja Johanna Sadonisin ja Anderssonin muodostama kolmikko tekee tammikuussa neljän keikan Suomen kiertueen. Avoimesti vanhojen mestarien suuntaan kumartavan Luciferin riffeistä löytyy sekä doom että protometallia sekä 1970-luvun rockia. Tänä vuonna Lucifer II nimeä kantavan albumin julkaissut yhtye nähdään Suomessa nyt toistamiseen, ensimmäisen esiintymisensä LUCIFER teki vuoden 2016 Blowup-festivaaleilla.

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Eteispalvelumaksu lipunostaneille 2 € (norm. 3 €).

Liput ovelta 18 €, mikäli jäljellä.