EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19, su 13-19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 25. - Su 26.7.2020  /  LSK Business Park  /  Kauhava

LSK Business Park Open

LSK Business Park Open Liput

WE ARE RACING AGAIN!

Drag Race-kauden 2020 avauskisa ajetaan Kauhavalla. LSK Business Park Open starttaa lauantaina 25.7.2020 klo. 10.00! Kovaa menoa on taas luvassa, kun taistelu kauden herruudesta alkaa. Ennen viikonlopun varsinaista kisaa järjestetään testipäivä.

Tapahtuma-alueen kartat ja suunnitelmat on tehty THL:n sekä STM:n ohjeistusten mukaan. Katsomot on lohkottu ohjeistuksen mukaisesti ja suunnittelemme tapahtuma-alueen siten, että yleisön ja kilpatiimien terveys on etusijalla. Muistathan pitää etäisyyttä muihin kisakatsojiin. Varikko on yleisöltä suljettu.

Lipun hintaan sisältyy katsomopaikka ja pysäköinti.

Olette enemmän kuin tervetulleita seuraamaan Maailman nopeinta moottoriurheilua Kauhavalle! Hanki liput ennakkoon, niin varmistat paikkasi katsomossa! Pääsylippuja on myynnissä vain rajoitettu määrä!

Lisätietoa tapahtumasta täällä.

FHRA: Facebook | Instagram

 

www.fhra.fi/tapahtumat


Ikäraja: Ikärajaton

1 Päivän lipulla pääsy tapahtumaan joko lauantaina tai sunnuntaina.

Hyvä asiakkaamme! Huomioithan, että Drag Racing tapahtuma järjestetään säävarauksella. Sateen aikana ei turvallisuussyistä voida ajaa, sään salliessa ajoja jatketaan heti kun se vain on mahdollista.
Emme palauta maksua lunastetuista lipuista, emmekä korvaa kadonneita lippuja. Olet alueella omalla vastuullasi.

Kaikki liput vaihdetaan rannekkeisiin sisääntuloportilla.

LSK Business Park
Loppusuora 22, 62200, Kauhava