EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16. - La 17.6.2023  /  Huhtiniemen laskettelurinne  /  Lappeenranta

LPRHC Fest 2023

LPRHC Fest 2023 Liput

Kaksipäiväinen vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest palaa välivuoden jälkeen Lappeenrannan Huhtiniemeen 16. - 17.6.2023. Tapahtumassa nähdään jälleen yli kahdenkymmenen bändin ja artistin monipuolinen monipuolinen kattaus punkkia, hardcorea, indierockia sekä räppiä. Lisäksi alueelle nousee jälleen perinteinen UG- ja avantgarde-musiikkiin keskittynyt Linnunradan Rinnebaari.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

PE 16.6.

Atomirotta, Terveet Kädet, Nyrkkitappelu, Kissa, Julma Henri & aaa, Puhelinseksi, Foreseen, Hyljätyt ja Tamara Luonto

LA 17.6.

No Fun At All (SWE), Ursus Factory, Jukka Nousiainen & Kumpp., Kaucas, Kivesveto Go Go, Flippipuisto, Joni Ekman Group, Mara Balls, Negatiiviset Nuoret, One Hidden Frame, Rosita Luu, moshimoshi, Likaiset Pikkarit ja Vapaa Maa.

Rannekkeenvaihto

Ennakkorannekkeenvaihtopiste on avoinna:

KESKIVIIKKONA 14.6. klo 12.15-20.00
TORSTAINA 15.6. klo 12.15-20.00

Raneke kiinnitetään heti ranteeseen, jotta festivaalin ikärajaa pystytään valvomaan paremmin, joten voit hakea vain oman rannekkeesi.

Vammaiselle henkilölle, jolla on oikeus avustajaan, avustajan mukaan tulo festivaalille on ilmaista. Avustaja saa ilmaisen rannekkeen, jos on vaihtamassa ranneketta yhdessä avustettavan kanssa. Suosittelemme ottamaan mukaan todistuksen avustajan tarpeesta, esimerkiksi Vammaiskortin.

Rannekkeenvaihtopiste sijaitsee Pelitien päässä Padel Zonen vieressä.

PERJANTAINA 16.6. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti alkavat klo 14.00.
LAUANTAINA 17.6. Rannekkeenvaihto ja lipunmyynti alkavat klo 11.00.

www.lprhcfest.com


Ikäraja: K-18

Lippuja myynnissä porteilla.