EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16. - La 17.6.2023  /  Huhtiniemen laskettelurinne  /  Lappeenranta

LPRHC Fest 2023

LPRHC Fest 2023 Liput

LPRHC Fest tekee välivuoden jälkeen paluun Huhtiniemeen ensi kesäkuussa

Kaksipäiväinen vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest palaa välivuoden jälkeen Lappeenrannan Huhtiniemeen 16. - 17.6.2023. Aikaisemmista vuosista poiketen tapahtuma järjestetään jo alkukesästä, viikkoa ennen juhannusta.

Festivaalin musiikillinen linja on tuttuun tapaan monipuolinen keitos punkia, hardcorea, indierockia ja hiphopia. Luvassa on jälleen vanhoja tuttuja nimiä, uusia nousevia kykyjä sekä suurelle yleisölle tuntemattomampia ug-nimiä.

Pienenä pintaraapaisuna tulevan kesän ohjelmistosta julkaistaan nyt seitsemän bändiä, jotka ovat Atomirotta, Foreseen, Joni Ekman Group, Kissa, Likaiset Pikkarit, One Hidden Frame ja Puhelinseksi. Esiintyjälista tulee täydentymään alkuvuoden aikana vielä lukuisilla huippuesiintyjillä, joiden lisäksi festivaalialueelle nousee jälleen Laineen Kasperin isännöimä kokeelliseen musiikkiin keskittynyt Linnunradan Rinnebaari.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

www.lprhcfest.com


Ikäraja: K-18