EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Pe 6. - La 7.8.2021  /  Huhtiniemen laskettelurinne  /  Lappeenranta

LPRHC Fest 2021

LPRHC Fest 2021 Liput

LPRHC Fest 2021 Huhtiniemen laskettelurinteessä 6.-7. elokuuta!

Kaksipäiväinen punkkiin, hardcoreen ja muuhun vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt festivaali LPRHC Fest järjestetään jälleen 6.-7.8.2021. Kahden päivän liput vuoden 2021 festareille ovat nyt myynnissä!

Ainutlaatuiset rennosta ja hyvällä tavalla hipistä meiningistään tunnettu festivaali tuo jälleen monipuolisen ja tasokkaan kattauksen uusia, vanhoja, tunnettuja ja ei-niin-tunnettuja ug-artisteja Saimaan rannalle, Huhtiniemen luonnonkauniisiin maisemiin. Tapahtuma-alue sijaitsee kävelymatkan päässä Lappeenrannan keskustasta, Huhtiniemen leirintä-alueen välittömässä läheisyydessä, josta on suora kulkuyhteys festivaalialueelle.

Julkistetut artistit:
Pää Kii , Nyrkkitappelu , Cutdown , Kovaa Rasvaa , Wasted , Lapsuus , KIUSA , Lasten Hautausmaa , Ursus Factory, Bolt, HARMS, Plutonium 74, Puoli Yhdeksän Uutiset, Risto, Rytmihäiriö, Räjäyttäjät + lisäyksiä luvassa

________

Vuoden 2020 tapahtuma peruuntui koronaviruksen vuoksi. Alkuperäiselle päivämäärälle 7.-8.8.2020 ostetut liput käyvät kesän 2021 tapahtumaan sellaisinaan.

LPRHC Fest: Facebook | YouTube | Instagram

www.lprhcfest.com


Ikäraja: K-18

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lähellä on myös Kesähotelli Karelia-Park, joka tarjoaa edullista majoitusta. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla.