EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6. - La 7.8.2021  /  Huhtiniemen laskettelurinne  /  Lappeenranta

LPRHC Fest 2021

LPRHC Fest 2021 Liput

LPRHC Fest 2021 Huhtiniemen laskettelurinteessä 6.-7. elokuuta!

Kaksipäiväinen punkkiin, hardcoreen ja muuhun vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt festivaali LPRHC Fest järjestetään jälleen 6.-7.8.2021. Kahden päivän liput vuoden 2021 festareille ovat nyt myynnissä!

Ainutlaatuiset rennosta ja hyvällä tavalla hipistä meiningistään tunnettu festivaali tuo jälleen monipuolisen ja tasokkaan kattauksen uusia, vanhoja, tunnettuja ja ei-niin-tunnettuja ug-artisteja Saimaan rannalle, Huhtiniemen luonnonkauniisiin maisemiin. Tapahtuma-alue sijaitsee kävelymatkan päässä Lappeenrannan keskustasta, Huhtiniemen leirintä-alueen välittömässä läheisyydessä, josta on suora kulkuyhteys festivaalialueelle.

LPRHC Fest 2021 lopullinen kattaus:

Perjantai 6.8.

BOLT, Cutdown, Eevil Stöö, HARMS, Lapsuus, Laineen Kasperi & Palava Kaupunki, Puoli yhdeksän uutiset, Rytmihäiriö, Räjäyttäjät, Ursus Factory

Lauantai 7.8.

Anal Thunder, BAD SAUNA, Grillijono K.O., Eläkeläiset, Kiusa, Kohti Tuhoa, Kovaa Rasvaa, Lasten Hautausmaa, Lehtivihreät, Mørket, Nyrkkitappelu, The Odorants, Plutonium 74, Pää Kii, Risto, Wasted

LPRHC Fest: Facebook | YouTube | Instagram

______

Vuoden 2020 tapahtuma peruuntui koronaviruksen vuoksi. Alkuperäiselle päivämäärälle 7.-8.8.2020 ostetut liput käyvät kesän 2021 tapahtumaan sellaisinaan.

www.lprhcfest.com


Ikäraja: K-18

Lipunmyynti Tiketissä loppuu 6.8.2021 15:30.
Rajallinen määrä lippuja myynnissä tapahtuman portilla.

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lähellä on myös Kesähotelli Karelia-Park, joka tarjoaa edullista majoitusta. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot