EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)

Pe 6. - La 7.8.2021  /  Huhtiniemen laskettelurinne  /  Lappeenranta

LPRHC Fest 2021

LPRHC Fest 2021 Liput

LPRHC Fest 2021 Huhtiniemen laskettelurinteessä 6.-7. elokuuta!

Vuoden 2020 tapahtuma on peruttu koronaviruksen vuoksi.

Kaksipäiväinen punkkiin, hardcoreen ja muuhun vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt festivaali LPRHC Fest järjestetään jälleen ensi vuonna samaisena viikonloppuna eli 6.-7.8.2021. Kahden päivän liput vuoden 2021 festareille ovat nyt myynnissä!

Alkuperäiselle päivämäärälle 7.-8.8.2020 ostetut liput käyvät kesän 2021 tapahtumaan sellaisinaan. Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 19.7.2020 mennessä.

Koitetaan pysyä terveinä ja pidetään huolta toisistamme!

___

Ainutlaatuiset rennosta ja hyvällä tavalla hipistä meiningistään tunnettu festivaali tuo jälleen monipuolisen ja tasokkaan kattauksen uusia, vanhoja, tunnettuja ja ei-niin-tunnettuja ug-artisteja Saimaan rannalle, Huhtiniemen luonnonkauniisiin maisemiin. Tapahtuma-alue sijaitsee kävelymatkan päässä Lappeenrannan keskustasta, Huhtiniemen leirintä-alueen välittömässä läheisyydessä, josta on suora kulkuyhteys festivaalialueelle.

LPRHC Fest: Facebook | YouTube | Instagram

www.lprhcfest.com


Ikäraja: K-18

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lähellä on myös Kesähotelli Karelia-Park, joka tarjoaa edullista majoitusta. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla.