EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7. - La 8.8.2020  /  Huhtiniemen laskettelurinne  /  Lappeenranta

LPRHC Fest 2020

LPRHC Fest 2020 Liput

LPRHC Fest 2020 Huhtiniemen laskettelurinteessä 7.-8. elokuuta - Rajoitettu määrä Blind Bird -lippuja myynnissä nyt! 

Kaksipäiväinen punkkiin, hardcoreen ja muuhun vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest järjestetään 7.-8. elokuuta 2020 Lappeenrannan Huhtiniemessä. Ainutlaatuisen rennosta ja hyvällä tavalla hipistä meiningistään tunnettu festivaali tuo jälleen monipuolisen ja tasokkaan kattauksen uusia, vanhoja, tunnettuja ja ei-niin-tunnettuja ug-artisteja Saimaan rannalle, Huhtiniemen luonnonkauniisiin maisemiin. Tapahtuma-alue sijaitsee kävelymatkan päässä Lappeenrannan keskustasta, Huhtiniemen leirintä-alueen välittömässä läheisyydessä, josta on suora kulkuyhteys festivaalialueelle.

Tapahtuman ensimmäiset artistikiinnitykset sekä muut tulevan kesän uutuudet ja erikoisuudet julkaistaan alkuvuoden aikana. Ennen sitä Tiketissä on loppuvuoden ajan myynnissä rajoitettu erä erikoishintaisia Blind Bird -lippuja, jotka sopivat hyvin esimerkiksi pukinkonttiin!

LPRHC Fest: Facebook | YouTube | Instagram

www.lprhcfest.com


Ikäraja: K-18

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lähellä on myös Kesähotelli Karelia-Park, joka tarjoaa edullista majoitusta. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla.