EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 7. - La 8.8.2020  /  Huhtiniemen laskettelurinne  /  Lappeenranta

LPRHC Fest 2020

LPRHC Fest 2020 Liput

LPRHC Fest 2020 Huhtiniemen laskettelurinteessä 7.-8. elokuuta!

Kaksipäiväinen punkkiin, hardcoreen ja muuhun vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest järjestetään 7.-8. elokuuta 2020 Lappeenrannan Huhtiniemessä.

Ainutlaatuiset rennosta ja hyvällä tavalla hipistä meiningistään tunnettu festivaali tuo jälleen monipuolisen ja tasokkaan kattauksen uusia, vanhoja, tunnettuja ja ei-niin-tunnettuja ug-artisteja Saimaan rannalle, Huhtiniemen luonnonkauniisiin maisemiin. Tapahtuma-alue sijaitsee kävelymatkan päässä Lappeenrannan keskustasta, Huhtiniemen leirintä-alueen välittömässä läheisyydessä, josta on suora kulkuyhteys festivaalialueelle.

Julkistetut artistit:
Eläkeläiset, Nyrkkitappelu, Cutdown, MNTTT, Risto, Puoli Yhdeksän Uutiset, Kovaa Rasvaa, Mørket,
Lasten Hautausmaa, Lapsuus, Wasted, Negatiiviset Nuoret, Luukas Oja, Jukka Nousiainen & Kumpp., Foreseen, Pystyyn Kuolleet Hipit

LPRHC Fest: Facebook | YouTube | Instagram

www.lprhcfest.com


Ikäraja: K-18

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lähellä on myös Kesähotelli Karelia-Park, joka tarjoaa edullista majoitusta. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla.