EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 19. - La 20.7.2019  /  Huhtiniemen laskettelurinne  /  Lappeenranta

LPRHC Fest 2019

LPRHC Fest 2019 Liput

Ladataan…

Kaksipäiväinen punkiin, hardcoreen, räppiin ja muuhun vaihtoehtomusiikkiin keskittynyt LPRHC Fest järjestetään tuttuun tapaan Lappeenrannan Huhtiniemessä 19. - 20.7.2019. Festivaalin musiikkikattaus on monipuolinen yhdistelmä hittiartisteja sekä tämän hetken mielenkiintoisimpia, suurelle yleisölle tuntemattomampia tasokkaita ug-artisteja. LPRHC Fest julkaisee tänä vuonna esiintyjänsä yksi kerrallaan helmi- ja maaliskuun aikana.

Julkistetut artistit:
Pikakassa, Särkyneet, Ydinperhe, Tryer, Maustetytöt, Hero Dishonest, One Hidden Frame, Heikki Kuula, Sininen Kondomi, Outsiders, Sur-rur, HENRIK!, Huora, Grey State, Out For Justice, Nykyaika, Kynnet,
Terveet Kädet, Haho & HulluA, Nuoret Sankarit, Pää Kii, Litku Klemetti, Knuckledust (UK), Olotila, GBH (UK)

LPRHC Fest: Facebook | YouTube | Instagram

www.lprhcfest.com


Ikäraja: K-18

Tapahtuma on kokonaisuudessaan K-18 festivaali, mikä mahdollistaa koko idyllisen metsäalueen toimimisen anniskelualueena. Alue sijaitsee Huhtiniemen leirintäalueen vieressä ja leirintäalueelta on oma sisäänkäynti suoraan festivaalialueelle. Leirintäalueelta löytyy telttapaikkojen lisäksi mökkejä. Lähellä on myös Kesähotelli Karelia-Park, joka tarjoaa edullista majoitusta. Lappeenrannan keskusta on kävelymatkan päässä alueelta.

Portit:
Perjantai klo 16:00
Lauantai klo 12:00

Esiintyjät julkaistaan talven ja kevään aikana.
Päiväkohtaiset ennakkoliput tulevat myyntiin, kun koko kattaus on julkaistu.

Liput vaihdetaan rannekkeisiin tapahtumapaikalla.