EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 16.3.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Lovers Left Alive, The Dedes, LSBZB

Lovers Left Alive, The Dedes, LSBZB Liput

Kutosen lauantain 16.3 alkuillassa lavarakenteita koetellaan genrerajoja rikkovan underground-rockin vapauttavalla asenteella, liikkeellä ja energialla.

Stadilaisen katurockin vauhdilla 20-luvulle tuoneen Lovers Left Aliven nimi on kantautunut varmasti jokaisen helsinkiläisen rokkidiggarin korviin parin viime vuoden aikana. Pääosin puskaradion välityksellä nimeään kasvattanut yhtye on keikkaillut paikallisella tasolla ahkerasti, piipahtanut välillä riehumassa ulkomailla, ja tehnyt omaehtoisen itsepäisesti rockista taas musiikkityyliä, joka elää ja voi hyvin vastakulttuurina Helsingin klubeilla.

Mm. the 69 Eyesin, Hybrid Childrenin ja Plastic Tearsin kanssa keikkailleen ryhmärämän juttuun kuuluvat mm. tuplavokaaleilla rikastetut rikollisen tarttuvat biisit, lentävät kapulat ja kitarat, sekä luontainen karisma ja vetovoima, jota ei opita peilin edessä. Joidenkin aikalaisten mukaan meininki näyttää parhaimmillaan samalta, kuin Lepakossa Timanttikoirien vuonna 1984.

Lavalla ja sen ulkopuolellakin arvaamaton bändi tuo Kutoselle liudan uusia biisejä, kokonaan päivitetyn settilistan ja mahdollisesti äänityslaitteistoa.

Tää on muuten Loversien kevään ainoa Stadin-keikka!

linktr.ee/llalamf

The Dedes on pop/rock-yhtye, joka tunnetaan kantaaottavista kappaleistaan ja räväköistä live-esiintymisistään. Tämä viidellä asennetta tihkuvalla nuorella naisella varustettu bändi ottaa paikkansa lavalla suorastaan ihon läpi tunkeutuvilla laulumelodioillaan. Biisien suodattamattomat lyriikat vaativat tulla kuulluksi ja toimivat varoituksen sanana; meitä ei kannata aliarvioida.

Oma astmapiippu mukaan, jos on taipumusta hengästyä.

linktr.ee/thededes

Last Station Before Zone B eli lyhyemmin LSBZB on tribuutti vapautuneelle nuorisokulttuurille. Piittaamatta liialti genrerajoista, helsinkiläisyhtye esittää yksinkertaista, välitöntä ja intensiivistä tanssimusiikkia.

Instagram
Spotify

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:00

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 14 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 16.3.2024 19:00.