EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 25.2.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Lovers Left Alive, Boneyard & Us

Lovers Left Alive, Boneyard & Us Liput

Rokkia & Rollia Bar Loosessa!
Jytäkellarin lavalla paahtamassa:

-Lovers Left Alive-
Stadilainen katurockyhtye Lovers Left Alive julkaisee debyyttisinglensä Where I Belong perjantaina 25.2. Samalle päivälle saatiin järjestettyä singlenjulkaisukeikka Looseen, jonka lavalla bändi on jo pariin otteeseen ennättänyt villitsemään kasvavaa yleisöään.

Ensijulkaisullaan bändi etsii paikkaansa rokkiympyröissä, toimien samalla hyvänä näyttönä siitä, miten nuorempi rocksukupolvi on rullaillut 2010-luvun jälkijunasta tähän päivään. Ainakin ovat elossa!

Facebook | Youtube

-Boneyard-

Mm. musiikkilehti Rumba on tituleerannut järvenpääläislähtöistä Boneyardia yhdeksi maamme tämän hetken lupaavimmista rockbändeistä. Luvassa jälleen kerran timanttista meininkiä ja tiukkaa rokkimenoa, jota yhtyeen Loosen keikoilla on totuttu näkemään!

Facebook | Youtube


-Us-

Us on viisihenkinen rockyhtye Helsingistä. Bändi on keikkaillut jatkuvasti ympäri Eurooppaa viimeisen kahden vuoden ajan. 2020 ja 2021 yhtye on soittanut loppuunmyytyjä keikkoja Lontoossa, Brightonissa, Bristolissa, Tallinnassa, Helsingissä ja Turussa.Tällä hetkellä yhtye äänittää myös 2022 julkaistavaa albumiaan.
Bändi tunnettiin aiemmin nimellä Grandmother Corn.

Facebook | Spotify

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.