EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 9.7.2022  /  Bar Loose  /  Helsinki

Lovers Left Alive, Boneyard, S.P.I.T.

Lovers Left Alive, Boneyard, S.P.I.T. Liput

Heinäkuussa on taas luvassa ehtaa Rock and Rollin ilosanomaa!

Lauantaina 9.7. Loosen jytäkellarin lavalla nähdään juuri Norjassa keikkareissulla olleet Lovers Left Alive ja Boneyard, sekä illan avaava nuorten hurjien rokkibändi S.P.I.T., joka saapuu Jyväskylästä ensimmäiselle Loosen keikalleen.

-Lovers Left Alive-

Stadilaista katurockia 20-luvulle tuova nelikko luottaa raakaan ilmaisuun, hyvään rullaukseen ja tee se itse-meininkiin. Tällä hetkellä bändi kerää matkakassaa syksyn minikiertueelle Britteinsaarille, joten nyt on hyvä hetki auttaa näitä tulevia Kallion mystisimpiä rockpersoonia pääsemään maailmalle, ja siistiä siinä samalla hieman katukuvaa!

Lovers Left Alive

-Boneyard-

Mm. musiikkilehti Rumba on tituleerannut järvenpääläislähtöistä Boneyardia yhdeksi maamme tämän hetken lupaavimmista rock-bändeistä. Lisää rosoa soundiinsa löytänyt bändi työstää paraikaa uutta materiaalia, jota toivottavasti kuullaan tälläkin keikalla!

Boneyard Facebookissa

Boneyard Youtubessa

S.P.I.T.

Illan avauksena jytäkellarin lauteet ensimmäistä kertaa polttamaan pääsevä S.P.I.T. on nuori, törkeä ja nälkäinen rokkibändi Jyväskylästä.

Vuodesta 2018 asti operoinut Hard Rock-sirkus on saanut vaikutteita bändeiltä kuten Motörhead, Guns 'N' Roses, Avenged Sevenfold ja The 69 Eyes. Bändi on julkaissut kaksi singleä, ”Neckbreaker” ja ”Moisturizer”, joita on jo soitettu useilla eri radiokanavilla. Mm. YleX kuvaili bändiä harvinaisen törkeäksi ja energiseksi.

S.P.I.T takaa rajun lavaesiintymisen, viihdyttävän shown ja liikkuvan yleisön.

S.P.I.T. Facebookissa

S.P.I.T. Instagramissa

S.P.I.T. Youtubessa

www.barloose.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat www.barloose.com

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Myynti loppuu 9.7.2022 20:30.