EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 7.9.2024  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Love Is Punk Fest: Juustopäät, Likaiset pikkarit, Rasvamaksa

Love Is Punk Fest: Juustopäät, Likaiset pikkarit, Rasvamaksa Liput

Uusi punk-rockiin keskittyvä musiikkitapahtuma Love Is Punk Fest lähtee kiertämään ympäri Suomea. Festareilla esiintyvät Love Is Punk Recordsin paikkansa vakiinnuttaneet artistit ja kiinnostavat tulokkaat.

Juustopäät
nousi 1990-luvulla suureen suosioon, teki satoja keikkoja, julkaisi neljä albumia ja myi kultaa. Love Is Punk Recordsille levyttävä yhtye julkaisi vuonna 2022 kuudennen albuminsa Mitä järkee!. Juustopäiltä on odotettavissa uutta musiikkia vuoden 2024 aikana.

Likaiset pikkarit
yhdistelee poppunkia, rockia ja raivokasta grungea, jota ollaan kuultu mm. YleX:n taajuuksilta. Tätä yhtyeelle tunnusomaista tyylilajien sekoitusta kutsutaan pikkaripunkiksi. Likaiset pikkarit valittiin vuoden tulokkaaksi 2022 Kaaoszinen yleisöäänestyksessä.

Rasvamaksa tarjoaa kuulijoilleen raivokasta punk-asennetta ja iskeviä metallisia äänimaisemia. Päällepuskevan ja energisen livebändin debyyttialbumi Muutakin kuin muisto julkaistiin 2023 ja se valittiin yhdeksi vuoden 2023 parhaaksi albumiksi Kaaoszinen toimittajien keskuudessa.

www.glivelab.fi/tampere


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 19:00
Showtime klo 20:00

Lipun hinta sisältää 3 € eteispalvelumaksun.

Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, keikalle myydään opiskelijalippuja ovelta ennen konsertin alkua hintaan 25 € / kpl. Opiskelijalippuihin vaaditaan opiskelijakortti tai muu opiskelutodistus. Konsertti on ikärajaton. Kouluikäiselle alle 18-vuotiaalle lapselle voi hankkia myös opiskelijalipun ovelta, mikäli konsertti ei ole ennakkoon loppuunmyyty. Alle kouluikäiset pääsevät keikoille maksutta.

Tapahtuma toteutetaan pääosin istumakatsomolla.

***

G LIVELAB TAMPERE - TURVALLISUUSOHJE

Tutustu ajantasaisiin turvallisuusohjeisiin täällä:
www.glivelab.fi/tampere/turvallisuus

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä
Tapahtumassa on pyörätuolikoroke: ei

Myynti loppuu 7.9.2024 19:00.