EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 10.8.2024  /  Frantsilan puutarhat  /  Hämeenkyrö

Love Harvest - festivaali

Love Harvest - festivaali Liput

Ensimmäinen Love Harvest -festivaali on maan, kasvien ja kehojen hyvinvointia vaaliva pieni, rakastava taidefestivaali. Love Harvest kokoaa yhteen taiteen ja luonnon monimuotoisuudesta sekä parantavista vaikutuksista kiinnostuneita ihmisiä elonkorjuun kynnyksellä Frantsilan luomuyrttitilalle Hämeenkyröön 10.8.2024.

Festivaali yhdistää taiteen ja luontoympäristön ainutlaatuisella tavalla Frantsilan monipuolisissa puutarhoissa. Ohjelma sisältää esityksiä, installaatioita ja musiikkia, jotka kietoutuvat hoivan, levon ja parantumisen teemojen ympärille. Festivaalin teoksista ja konserteista vastaavat Ville Ahonen, Yoshi Omori, Liisa Hietanen, Kid Kokko, Iiris Raipala ja Maria Rutanen, Roivanen, Eséte Sutinen ja Zipora Ogola, Asiya Wadud ja Kaisa Mattsson.

Yleisö pääsee osallistumaan myös hoitoihin ja työpajoihin, kuten ohjattuun kukkameditaatioon ja savityöpajaan sekä tutustumaan luomuyrttien ihmeelliseen maailmaan.

Love Harvest -festivaali sitoutuu ekologisiin arvoihin ja kestävyyteen, varmistaen luonnon monimuotoisuuden kunnioittamisen. Tervetuloa kokemaan luonnon ja taiteen harmoniaa Frantsilan kauniissa ympäristössä!

Instagram

Love Harvest Journey - lippu sisältää:
Love Harvest -festivaalilippu, lounas Frantsilan Kehäkukalla, bussikyyditys Helsinki-Hämeenkyrö-Helsinki

Love Harvest -kannatuslippu taiteen tukemiseen, ei sisällä lisäpalveluita.

Lipun ostaneiden yhteystiedot kerätään tapahtumaan liittyvää tiedotusta varten. Festivaalin ohjelmistoon ja muihin järjestelyihin saattaa tulla muutoksia, joista tiedotetaan välittömästi. Love Harvest -festivaalialueella valo- ja videokuvataan festivaalin viestintää ja markkinointia varten.

www.loveharvest.fi


Ikäraja: Suositusikäraja K-12
Aika: Ovet klo 12:30
Showtime 13:00

Valmismatkalaiset lähtö klo 8.00 Kiasman edestä ja saapuminen takaisin noin klo 23.30. Tapahtuma alkaa Frantsilassa klo 13.00 Omenatarhoilta Pakkulantie 29. 3100 Hämeekyrö. Bussikuljetus toteutuu, jos lippuja myydään vähintään 30 kpl.

Jos saavut omalla autolla, autoparkki  löytyy osoitteesta Pakkulantie 29 39100 Hämeenkyrö. Tarkempi ohjeistus saapumiseen löytyy festivaalin sivulta. Lämpimästi tervetuloa!

Esteettömyystiedot:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: ei
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: ei
Ei pyörätuolikoroketta.

Myynti loppuu 10.8.2024 13:00.
Frantsilan puutarhat
Pakkulantie 29, 31900, Hämeenkyrö