EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 10.12.2021  /  Utopia Club  /  Turku

Louie Blue

Louie Blue Liput

Vakuuttavan kansainvälisen soundin omaava Louie Blue, käänsi monen musiikkivaikuttajan ja kuulijan pään julkaistessaan esikoissinkkunsa Confused kesällä 2019. Siitä lähtien suunta on ollut selkeä. Muun muassa Spaceman sekä Down the Road -kappaleista tunnetun Louie Bluen katse on motivoituneesti rajan toisella puolen, maailmalla.

Musiikin parissa kasvanut, Turusta kotoisin oleva artisti panostaa tekemisessään laatuun ja toimivaan live-esiintymiseen kolmihenkisen bändinsä kanssa. Booa Musicin sekä Sony Musicin kanssa työskentelevä artisti kokee musiikinteon luovana tapana toteuttaa itseään, ilman pakottavia tyylilajin luokitteluja. Musiikissaan esimerkiksi R&B:ta, indie-popia sekä elektroa yhdistävä artisti työstää parhaillaan debyyttialbumiaan, joka on tarkoitus julkaista alkuvuodesta 2022.

Lahjakas ja itseoppinut Louie Blue toimii tiiviisti yhteistyössä Booa Music -tiiminsä kanssa. Tunnistettavan laulutyylin ja persoonallisen soundin omaava artisti odottaa tulevia live-esiintymisiä, kotimainen musiikkikenttä ja fanit seuraajanaan.

utopiaclub.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 22:00

Liput ovelta 12 €, mikäli jäljellä.

Showtime 23:00

Myynti loppuu 10.12.2021 22:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot