EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ma 1.1. - Ti 31.12.2024

Louhosareena: lahjakortti

Louhosareena: lahjakortti Liput

Louhosareenan tarina sai alkunsa yhden miehen unesta. Louhoksen isäntä Matti näki 2000-luvun alussa unen, jossa hän käveli lapsuudestaan tutussa kivilouhoksessa. Uni oli niin vahva, että se ajoi miehen seuraavana päivänä läpi porttien, piikkilanka-aitojen ja kieltokylttien vanhalle kaivokselle. Matti nousi kvartsihiekkakivikallion korkeimmalle kohdalle, häikäistyi paikan karusta ja maagisesta kauneudesta ja totesi: ” Tämä paikka on minun”

Nilsiässä Tahkon kupeessa vanhaan kvartisihiekkakivilouhokseen vuonna 2004 valmistunut Louhosareena on katettu yli 1200 hengen tapahtumapaikka. Se on maisemaltaan mykistävä ja akustiikaltaan Suomen parhaimpiin kuuluva esiintymisareena niin teatteri- kuin konserttikäyttöön.

Louhosareena pystyy olemaan monien erilaisten tapahtumien paikka. Mihinkään yksittäiseen genreen ei haluta sitoutua, vaan kaikenlaisia ideoita kehitellään jokaiselle jotain -periaatteella!

www.louhosareena.fi


Lahjakortti käy maksuvälineenä Louhosareenan tapahtumiin, jotka ovat Tiketissä myynnissä. Lahjakortin voi ostaa Tiketin toimipisteistä sekä tiketti.fi-verkkosivuilta. Kortti on voimassa 12 kuukautta ostohetkestä ja sitä voi käyttää myös osissa. Tiketin toimipisteistä on saatavissa lahjakortteja myös euron tarkkuudella olevilla summilla.

Kun lahjakorttia käytetään maksuvälineenä, niin huomaathan, että alle 1 € jäävästä summasta ei saa hyvitystä lahjakorttina tai rahana.

Valitse lahjakortillesi sopiva summa ja siirry kassalle. Lahjakortin voi noutaa toimipisteistämme tai R-kioskilta, tilata sähköpostiin PDF-muodossa tai postitse haluttuun osoitteeseen. Postitse lahjakortti toimitetaan lahjakuoressa ja se on voimassa 12 kuukautta ostopäivästä.

Louhosareena
Pajujärventie 90 B, 73300, Nilsiä