EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.10.2023  /  Yo-talo  /  Tampere

Lost in Music Festival 2023
PERJANTAI - YO-TALO: Ex Tuuttiz, Pesso, Gada, Kakku

Lost in Music Festival 2023 Liput

PE 6.10.2023 LOST IN MUSIC: EX TUUTTIZ, GADA, KAKKU, PESSO // YO-TALO

Perjantaina 6.10. Yo-talon lauteet valtaa monipuolinen kattaus sekä tuoreempaa että jo klassikkoaseman lunastanutta suomiräppiä: kulttimainetta nauttiva Ex Tuuttiz, old school -jenkkiräpin juuriin nojaava Gada, ajankohtaisiin teemoihin pureutuva KAKKU sekä Emma-palkittu Pesso osoittavat suomiräpin elävän ja voivan hyvin.

Jäljittelemättömästä tyylistään ja vertaansa hakevasta flow’sta tunnettu Ex Tuuttiz (ent. Tuuttimörkö) on pitkän linjan suomiräppäri. Nykyään oman OFN-levynmerkilleen levyttävä nuori og on julkaissut urallaan kolme albumia, joista vuonna 2016 ilmestynyt Kromihammas nousi myös Suomen albumilistan ykköseksi. Ex Tuuttixen neljäs pitkäsoitto ilmestyy syyskuussa 2023. Albumilta on jo saatu esimakua singlejen Kaviokeissi, Omistautunu ja Ei tarvii mennä kotiin (ft. Kriso) myötä.

Gada on helsinkiläinen artisti ja runoilija, jonka biiseissä kuuluu rakkaus rap-musiikkiin. Gadan intohimo jenkkiräppiin syttyi 10-vuotiaana, eikä ole sen koommin sammunut. Tupacin, Rihannan ja Bob Marleyn tuotannosta inspiroitunut artisti kertoo rakastuneensa räpin itsevarmuuteen, aggressiivisuuteen, tyyliin ja voimaan. Artistin heinäkuussa julkaisema esikois-EP Piilevä ruusu on viiden kappaleen kokoelma vahvaa lyyristä tuotantoa, jonka henkilökohtainen tarinankerronta kumartaa voimakkaasti perinteisen jenkkiräpin suuntaan.

KAKKU on Johanna Kustannuksen uusi artistitulokas, jonka debyyttisingle Mimmi DJ ilmestyi maaliskuussa 2022. Kappaleessa fiittaa suomiräpin konkari Heikki Kuula. Artistilta on tämän vuoden aikana ilmestynyt singlet Pahat pojat helvettiin ja Ulkopuolinen, jotka ovat samaan aikaan kepeitä ja nokkelia pureutuen kuitenkin ajankohtaisiin teemoihin. Parhaillaan artisti työstää uutta musiikkia, jonka voidaan odottaa ilmestyvän vielä loppuvuoden aikana.

Räppäri-tuottaja Pesso julkaisi kolmannen albuminsa, ’33’, 3.3.2022. Poikabändimusiikista sekä 2000-luvun alun hiphopista ja r&b:stä inspiroitunut albumi palkittiin Emma Gaalassa arvostetulla Kriitikoiden valinta -pystillä ja mm. Rumba hehkutti albumin post-Disney-maailmaa palkitsevan yllätykselliseksi. ’33’ sisältää mm. singlet ‘Mill10n’ ft. Jeremie, ‘1-800-HOMEALONE’ ft. Dj Ibusal ja ‘No Scrubs’ ft. F.

lostinmusic.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Ovet klo 21:30
Show’t klo 21:45 alkaen

Myynti loppuu 7.10.2023 01:00.