EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.10.2023  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Lost in Music Festival 2023
PERJANTAI - TULLIKAMARI: ABREU, Lauri Haav, Bee, BÄMÄ, Nisa, Pihlaja, Tomi Saario

Lost in Music Festival 2023 Liput

PE 6.10.2023 LOST IN MUSIC: ABREU, LAURI HAAV, BEE, BÄMÄ, NISA, PIHLAJA, TOMI SAARIO // TULLIKAMARI

Tullikamarin lavalle nousevat perjantaina 6.10. kotimaisen modernin popin huippunimi ABREU, melankolisella soundillaan hurmaava Lauri Haav, sielukasääninen nouseva nimi Bee ja ansaittua huomiota kantaaottavilla sanoituksillaan herättänyt rap-ryhmä Bämä!

Suomalais-portugalilainen ABREU tunnetaan pitkästä urastaan ja lukuisista hiteistään, jotka ovat rikkoneet kulta- ja platinarajoja, kavunneet Spotify-listojen kärkisijoille ja villinneet yleisöä keikoilla ympäri Suomea. 2019 julkaistun, tuplaplatinaa streamanneen Teipillä tai rakkaudella -albuminsa myötä ABREU kehittyi biisintekijänä ja on nyt artistina entistä rehellisempi, rohkeampi ja sinut itsensä kanssa – viime aikoina artisti on julkaissut singlejä tasaiseen tahtiin, tuoreimpana huhtikuussa 2023 R&B-hitin Eilisen mä. Ympäri Suomen festarit ja klubit kiertänyt ABREU tunnetaan energisestä lavashow’staan, joka ei varmasti jätä ketään kylmäksi.

Kolme vuotta sitten debyyttialbumillaan Silmät kii huimaan suosioon noussut Lauri Haav on onnistunut purkittamaan musiikillaan nuoren miehen tunnemaailman tavalla, jonka fanit ovat ottaneet omakseen. Artistin kokeellisillakin soundeilla maustettu, poppia, hiphopia ja R’n’B:ta yhdistelevä musiikki on ollut tuore tuulahdus kotimaisen musiikin kentällä. Tuotteliaalta artistilta on viimeisimpänä kuultu sinkkujulkaisu Fotogeeninen, sekä miljoonia striimauksia kerännyt tuplasingle Yks pullo / Aino, ja laulaja on nähty sittemmin sekä suurimmilla festareilla että intiimeillä klubikeikoilla ympäri Suomen.

Lupaava artistitulokas Bee yhdistelee musiikissaan tummasävyistä poppia ja soulia. Omaperäisellä soundillaan ihastuttava laulaja vuodattaa kappaleille vaikeita ja kiperiä elämäntapahtumien tuntemuksia. YleX Läpimurto 2023 -voittajaksi noussut artisti on julkaissut tähän mennessä viisi singleä myöhemmin tänä vuonna ilmestyvältä debyyttialbumiltaan.

BÄMÄ on yhdentoista tunnetun naisartistin ryhmä, jotka kyllästyivät suomiräpin naisvihamielisyyteen ja kokosivat voimansa. Ryhmään kuuluvat Matriarkaatti, Helena Routa, Nelli Milan, satu, Aina, Malka, EME, Sorry Babe, Ida Alex ja Emilia Ex. BÄMÄn ensimmäinen kantaaottavaa suomiräppiä ja klubimusaa yhdistelevä single Kaiken takana on bämä julkaistiin huhtikuussa 2023. Jo yli puoli miljoonaa kuuntelukertaa Spotifyssa kerännyt single on väkevä vasta-argumentti ja kannanotto suomiräpissä esiintyviin misogynistisiin sanoituksiin.

lostinmusic.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Ovet klo 21:15
Show’t klo 21:45 alkaen

Myynti loppuu 7.10.2023 01:45.