EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 4. - La 7.10.2023  /  Tampere  / 

Lost In Music Festival 2023

Lost In Music Festival 2023 Liput

Lost In Music järjestetään jälleen 4. - 7.10.2023 - Ensimmäiset artistijulkistukset Gettomasa, Joalin ja The Holy

Suomen merkittävin showcase-festivaali Lost In Music tulee taas! Tämän hetken mielenkiintoisin livemusiikki valtaa Tampereen jälleen lokakuussa, kun Lost In Music 2023 tuo lavoille jopa sadan ajankohtaisen artistin kattauksen, josta festivaali julkistaa nyt ensimmäiset kolme kotimaista nimeä. Lost In Musicin artistihaku on auki 31.3.2023 saakka.

Viime marraskuussa uuden, vuoden albuminakin Emma-palkitun pitkäsoittonsa Vastustamaton julkaissut Gettomasa on tämänvuotisen Lost In Musicin ensimmäinen pääesiintyjäjulkistus. Jyväskyläläislähtöinen rap-artisti on kasvattanut kuulijakuntaansa tasaisen varmalla otteella ja on nyt kovemmassa nosteessa kuin koskaan. Gettomasan lisäksi Lost In Musicissa nähdään suuria odotuksia ensimmäisillä julkaisuillaan herättänyt ja somevaikuttajana tunnettu Joalin, sekä viime vuosina ahkerasti Eurooppaa kiertänyt indierock-yhtye The Holy, joka esiintyy tapahtumassa tulevan albumijulkaisunsa tiimoilta. Lisää artistijulkistuksia on luvassa artistihaun päättymisen jälkeen lähikuukausien aikana.

Lost In Music levittäytyy aiempien vuosien tapaan ympäri Tamperetta nostaen valokeilaan eri genrejen tämän hetken kuumimmat nousevat nimet ja ajankohtaiset yhtyeet. Tapahtumapaikkoina toimii monet perinteiset venuet sekä muutama ensimmäistä kertaa Lost In Musicissa osana oleva keikkapaikka.

Lost In Musicin kaikki neljä tapahtumapäivää kattava festivaalirannekkeen Early Bird -myynti alkaa perjantaina!


Facebook | Instagram @lostinmusicfestival
www.lostinmusic.fi

lostinmusic.fi


Ikäraja: K-18

Festivaaliranneke oikeuttaa sisäänpääsyyn kaikkiin tapahtumiin, edellyttäen, että tapahtumapaikassa on tilaa saapumishetkellä. Saavuthan ajoissa!

Festival ticket -liput vaihdetaan rannekkeeseen. Alennuksiin oikeuttavat kortit esitettävä pyydettäessä.

Tampere