EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 6.10.2023  /  Olympia  /  Tampere

Lost in Music Festival 2023
PERJANTAI - OLYMPIA: Business City, Kaukolampi, MODEM, VIRTA

Lost in Music Festival 2023 Liput

PE 6.10. LOST IN MUSIC: BUSINESS CITY, KAUKOLAMPI, MODEM, VIRTA // OLYMPIA

Perjantaina 6.10. Olympiassa koetaan ainutkertainen vaihtoehtoisen elektronisen musiikin ilta, jossa esiintyvät mystinen happoteknokokoonpano Business City, kokeellisen musiikin taiteilija Kaukolampi, hekumallisen dystooppista synapoppia luova MODEM sekä elektronista musiikkia ja jazzia taidokkaasti sekoitteleva VIRTA.

Business City – vauhti, pamit sekä lihamuki. Voide, sauva ja lumitykki. Niille jotka diggaa nopeista doupeista, läskistä soundista ja kunnon tykittelystä. Pasilan miehen lempihappoteknobändi.

Kaukolampi on helsinkiläinen kokeellisen musiikin taiteilija sekä itseoppinut säveltäjä ja tuottaja. Kaukolammen tavoite on tuhota ja luoda uudelleen musiikillinen tuotantonsa jokaisen uuden projektin ja julkaisun myötä. Tutkimusretkellään Kaukolampi on luonut useita musiikillisia tutkielmia, esimerkiksi yhtyeet K-X-P ja Opel Bastards. Nykyään hän keskittyy lähinnä soolotaiteeseensa ja elokuvamusiikkiin.Kuluvan vuoden kesäkuussa julkaistu albumi Inside the Sphere on Kaukolammen uusinta tuotantoa.

MODEM on hekumallisen dystooppista suomenkielistä synapoppia luova yhtye, jonka muodostavat useissa muissakin yhtyeissä vaikuttavat Tytti Roto ja Ville Valavuo. Kaksikon omavarainen äänitys- ja julkaisuprojekti sai alkunsa, kun italokauhuelokuviin ja Minimal wave -levymerkin katalogiin uppoutuminen yhdistyi rumpukoneiden ja analogisyntikoiden innoittamaan musiikilliseen kokeiluun. 

Tulevaisuuden kulttibändiksi tituleerattu VIRTA tunnetaan elämyksellisistä keikoistaan sekä omintakeisesta äänipaletistaan, jota on vaikea ahtaa yhteen tyylilokeroon. Bändin uniikki tapa yhdistellä ambienttia elektronista musiikkia pohjoismaiseen jazzperinteeseen, post-rockiin ja psykedeliaan on vailla vertaansa. Viime vuosien ajan VIRTA on käynyt läpi metamorfoosia, jonka seurauksia tuleva Horros-albumi (Svart Records) heijastaa. Vuonna 2011 Kuopiossa perustettu, sittemmin helsinkiläistynyt trio on laajentanut äänimaailmaansa uusin instrumentein ja suomenkielisin vokaalein.

lostinmusic.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Ovet klo 21.15

Show’t klo 21.45 alkaen

Myynti loppuu 7.10.2023 01:45.