EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 5.10.2023  /  Olympia  /  Tampere

Lost in Music Festival 2023
TORSTAI - OLYMPIA: Bloodred Hourglass, One Morning Left, Shereign

Lost in Music Festival 2023 Liput

TO 5.10.2023 LOST IN MUSIC: BLOODRED HOURGLASS, ONE MORNING LEFT, SHEREIGN // OLYMPIA

Lost In Musicin Torstai 5.10. on raskaan musiikin juhlaa, kun Olympian lavalle nousevat melodeath-yhtye Bloodred Hourglass, kasaririffein varustettua diskometallia soittava One Morning Left sekä groovaaviin riffeihin luottava metallitulokas Shereign!

Kotimaisen melodisen death metalin eturivin artisteihin lukeutuva Bloodred Hourglass työstää parhaillaan kuudetta albumiaan, joka julkaistaan syksyllä kuluvana vuonna. Tulevalta levyltä lohkaistujen singlejen ”In Lieu of Flowers” ja "The Sun Still In Me" siivittämänä Mikkeliläislähtöinen metallipumppu jatkaa tiellä kohti raskaamman musiikin absoluuttista huippua. Vuodesta 2005 toimineen yhtyeen edellinen, vuonna 2021 julkaistu ”Your Highness” -levy toi bändille Emma-ehdokkuuden ja 9 miljoonaa striimiä.

One Morning Leftin musiikki on bändin omin sanoin kuvattuna psykoottista discodoomia kasaririffeillä höystettynä. Joko mielenkiinto heräsi? Niin meilläkin! Bändin soundissa kuuluu vahvasti kahdeksankymmentäluku, sekoittuneena modernin metallin perinteeseen ja kaiken sitoo yhteen elämää suuremmat melodiat. Vaasalaisyhtye on soittanut yhdessä jo vuodesta 2008, joten yhteissoitto on hioutunut huippuunsa - ympäri Eurooppaa, Baltiaa ja Suomea kiertäneen yhtyeen keikoilla lavaenergiaa ja epiikkaa puutu!

Vuonna 2015 perustettu Shereign on syntynyt taipumattomasta päättäväisyydestä saada rock’n’roll -unelmat toteutumaan. Karismaattinen yhtye on onnistuneesti luonut oman soundinsa yhdistämällä vahvoja kitarasävelmiä groovaaviin riffeihin ja luo kappaleissaan eteenpäinvievän ja voimaannuttavan ilmapiirin. Musiikkiin lisämausteensa tuo vahvat naisvokaalit, jotka vaihtuvat pehmeistä melodioista hyökkääviin ja säröisiin murahduksiin vain sekunnissa. Shereign julkaisi debyyttialbuminsa Ghost Diaries tammikuussa 2023 ja on nyt enemmän kuin valmis astumaan keikkalavoille.

lostinmusic.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Ovet klo 19:30
Show’t klo 20:00 alkaen

Myynti loppuu 5.10.2023 23:00.