EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9.2022  /  Yo-talo  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
PERJANTAI - YO-TALO: Ruoska, King Satan, Saruru

Lost in Music Festival 2022 Liput

Perjantaina 30.9. Yo-talon Lost In Music-iltaa isännöi Radio Helsinki. Radio Helsinki on kaupungin ääni, joka kuuluu nyt ympäri Tamperetta FM-tajuutensa lisäksi myös Lost In Musicissa. Korkeajännite-ohjelma vastaa kanavan raskaasta musiikista taviksille ja Yo-talolla raskaasta illasta, taviksille.

Vuonna 2002 perustettu Ruoska on julkaissut uransa varrella 5 albumia, niistä viimeisin kantaen nimeä 'Rabies'. Yhtye jäi tauolle 2009, mutta kaahasi sieltä murjomaan keikkalavoja vahvemmin kuin koskaan. Inspiraatiota bändi on ammentanut Rammsteinista, todeten "Rammsteinissa on oikeaa asennetta, joten miksi me tehtäisiin mitään huonommin".

King Satan on vuonna 2015 perustettu suomalainen industrial metal -yhtye. Kokoonpanon karnivalistinen ja ilkikurinen äärimetalli on ehkä parhaiten hahmotettavissa heidän tyylistään yhdistää okkultismin ja filosofian teemoja yhteen rienauksen, absurdismin ja nihilistisen mustan huumorin kanssa. Ryhmän tarkkoja genre-määritelmiä väistelevä musiikillinen tyyli ammentaa vaikutteensa industrial-musiikista ja death metallista yhtä lailla kuin elektronisesta tanssimusiikista ja sinfonisesta black metallista.

Saruru on Salla-Marja Hätisen sooloprojekti, joka artistin itsensä mukaan luo kawaii pop metallia.

Sarurun musiikissa kuuluvat feministiset sanoitukset ja pop-koukut ja se on tullut tappamaan patriarkaatin raskailla riffeillään ja vaaleanpunaisilla kivääreillä. Livenä Hätistä säestävät Marianne Heikkinen (rummut) ja Laura Helenius (kitara). Sarurun debyyttialbumi julkaistiin keväällä 2022.


***

Huom! Aikataulut perustuvat tämän hetken ravintolarajoituksiin ja saattavat muuttua. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

www.lostinmusic.fi

www.yo-talo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:
Ovet klo 21:00

Showtime alkaen klo 21:45

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Myynti loppuu 30.9.2022 21:00.