EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.9.2022  /  Yo-talo  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
TORSTAI - YO-TALO: Shiraz Lane, Steve ‘N’ Seagulls, Wake Up Frankie, Block Of Flats

Lost in Music Festival 2022 Liput

Torstaina 29.9. Yo-talon lavalla nähdään Shiraz Lane, Steve ‘N’ Seagulls, Wake Up Frankie ja Block Of Flats - tästä illasta ei menoa puutu!

Shiraz Lane lukeutuu Suomen kansainvälisten uusien rock-menestyjien kärkeen. Yhtye julkaisee uuden levynsä 12. elokuuta ja suuntaa albumijulkaisun myötä kattavalle Suomen-kiertueelle, joka pysähtyy myös Lost In Musicissa. Kotimaan kiertuepäivien välissä käydään myös tekemässä kaksi festivaalikeikkaa Keski-Euroopassa, ja bändillä on muutenkin kova vauhti päällä: Shiraz Lane viettää jo touko-kesäkuussa kuukauden kiertäen Euroopan klubeja, ja jo nyt bändiä viedään vuoden 2023 kansainvälisille keikoille, joihin lukeutuu muun muassa kaksi esiintymistä Monsters of Rock -risteilyllä Karibialla.

Steve’n’Seagulls on vuonna 2010 perustettu suomalaisyhtye. Bändin musiikkia on kuvailtu ja yritetty lokeroida monin tavoin, mutta lähimpänä lienevät newgrass, country, rock, ja ainakin soitinnuksen osalta myös bluegrass. Keikoilla nähtävä soitinarsenaali on alusta asti ollut erittäin laaja; banjo, mandoliini, rummut, kontrabasso, haitari, kitara, huilu ja muut soittimet vaihtuvat bändiläisten käsissä välillä jopa lennosta.

Helsinkiläisen metallibändin Wake up Frankien musiikki on moderni miksaus 80-luvun thrashia, 90-luvun rockia ja 2000-luvun metallia. Tämä yhtyeen thrash rockiksi kutsuma örinävokaalien, koukuttavien kertosäkeiden ja modernien jenkkisoundien fuusio yhdistettynä anteeksipyytelemättömään liveshow’hun ei jätä ketään kylmäksi!

Vaihtoehtorockin uusi tulokas, Block of Flats, nojaa biiseissään punkin energiaan ja popin tehokkaaseen tarttuvuuteen. Yhtye on tunnettu erityisesti energisistä live-esiintymisistään, jotka eivät taatusti jätä ketään kylmäksi.

***

Huom! Aikataulut perustuvat tämän hetken ravintolarajoituksiin ja saattavat muuttua. Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

www.lostinmusic.fi

www.yo-talo.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:
Ovet klo 20:00

Showtime alkaen klo 20:30 

Järjestäjä pidättää oikeuden muutoksiin.

Myynti loppuu 29.9.2022 20:00.