EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 28.9.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
KESKIVIIKKO - TULLIKAMARI: Brymir, Cyan Kicks, Stoned Statues, Dirt, Detset, Beyond Awarness, Merta

Lost in Music Festival 2022 Liput

Keskiviikkona 28.9. Tullikamarilla kuullaan raskaampaa musiikkia pitkän linjan tekijöiltä sekä nousevilta tähdiltä. Uutena kiinnityksenä Lost In Musicin ohjelmassa nähdään Cyan Kicks!

Valitettavasti Fear Of Dominationin keikka peruuntuu Lost In Musicista keskiviikolta 28.9. Tilalle on kiinnitetty suomenkielistä vaihtoehtometallia ja screameja popahtaviin melodioihin yhdistelevä Merta.

Valitettavasti Mokoma joutuu perumaan tämän illan esiintymisensä sairastapauksen vuoksi. Tilalla nähdään juuri uuden levyn julkaissut, melodista death metallia soittava Brymir. Erittäin kovassa keikkakunnossa oleva yhtye suuntaa pian Euroopan kiertueelle, joten heidät kannattaa nähdä Tampereella nyt kun siihen on mahdollisuus!

Cyan Kicks on julkaissut kaksi pitkäsoittoa, I Don´t Love You (albumi 2019) ja Not Your Kind ( ep 2021). Yhtye nousi menestykseen kevään 2022 UMK-kilpailun myötä, missä bändi sijoittui sijalle 2. Alkuvuoden iso hitti Hurricane sai vahvaa radiosoittoa koko alkuvuoden ajan. Kesällä 2022 julkaistu See The Light julkaistiin juuri ennen kesän kiertuetta.

Stoned Statuesin musiikki on yhdistelmä punk-asennetta ja alternativemetallia tarttuvilla laulumelodioilla. Yhtye treenasi tiiviisti ja alkoi buukkaamaan keikkoja itse ympäri Suomen. Lukuisten soitettujen iltamien jälkeen yhtye sai slotin Smuggler Rock -festivaaleilta, jossa yhtyeen keikka vakuutti paikan päällä olleen yleisön, muut esiintyvät artistit ja muutaman musiikkitoimittajan; puskaradion kautta saaman hehkutuksen kautta Sakara Records päätyi sainaamaan bändin nopeasti.

Kovassa nosteessa oleva DIRT lukeutuu Suomen potentiaalisimpiin rock-tulokkaisiin. Vuonna 2018 aktivoituneen viisikon single ”Low Life” nousi ilmestyttyään Suomen 50 viraalisimman kappaleen listalle ja on kerännyt jo yli 1,400,000 toistokertaa Spotifyssa. Myös keikoilla käy kova kuhina; yhtye on täyttänyt Helsingin rock-klubit kiinnostuneilla katsojilla useaan otteeseen.

Detset on vuonna 2019 Tampereella perustettu yhtye, joka sekoittelee metalli- ja rockelementtejä tarttuviin popkertosäkeisiin. Bändin jäsenillä on aiempaa kokemusta muun muassa yhtyeistä Skein, Mors Subita, Medeia ja Carnalation. Yhtye julkaisi debyyttialbuminsa ”Vermeil” tammikuun 28. päivä Out Of Line Musicin kautta.

Beyond Awareness on tuore tamperelainen metallibändi, jonka moderni metalcore tarjoaa tarttumapintaa monelle metallimusiikin ystävälle. Vuonna 2019 perustettu nelihenkinen yhtye yhdistelee musiikissaan rohkeasti monia metallin alagenrejä ja hakee myös vapaasti inspiraatiota/elementtejä elektronisesta musiikista, popista sekä rapista.

Merta on suomenkielistä vaihtoehtometallia ja screameja popahtaviin melodioihin yhdistelevä tuore kokonaisuus, jollaista Suomessa ei ole aikaisemmin kuultu! Häpeilemättömät pop kuviot tuovat raikkaan vastapainon muutoin raskaalle soundille, saaden yhtyeen fanikannan olemaan todella laaja ja lähes genrerajaton. Suuren mediajakelun ja radiohuomionkin lisäksi oli yhtye ehdolla Vuoden Tulokas palkinnolle vuoden 2020 Indie Awards gaalassa.


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:

klo 19:30 ovet

Liput ovelta 35€, mikäli jäljellä.