EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9.2022  /  Tullikamarin Pakkahuone  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
PERJANTAI - TULLIKAMARI: Cledos, Pehmoaino, Robin Packalen, Costee, Ramses II, MELO, Rosa Coste, Rony Rex

Lost in Music Festival 2022 Liput

Perjantaina 30.9. Tullikamarin lavalle nousee monipuolinen kattaus suomalaisen musiikkitaivaan kirkkaita tähtiä. Näitä bileitä ei kannata jättää väliin!

Cledos on yksi mielenkiintoisimmista 2020-luvun artisteista. Cledoksen omintakeinen soundi, persoonallinen tyyli ja itsevarmuutta huokuva karisma ovat tehneet Cledoksesta yhden suomalaisen rap-kentän seuratuimmista tekijöistä ja tyylilajin edelläkävijöistä.

Lahjakas laulaja-lauluntekijä costee vakuuttaa tummanpuhuvalla, rosoisella ja pop-koukkuja täynnä olevalla musiikillaan. costee tekee moderneja ja tarttuvia kappaleita, joiden inspiraationa on hänen oma elämänsä.

Persoonallisen indiepopin todellinen taitaja pehmoaino julkaisi debyytti-EP:nsä “kaukana kotoa” maaliskuussa. Kaikki EP:n kappaleet singahtivat Spotifyn TOP100 -listalle samalla “haluun takas mun perhoset” -kappaleen noustessa listan kärkeen. Freesin artistin musiikki on samalla ihanan tunnelmallista ja koukuttavan tanssittavaa.

Ajatonta popmusiikkia luovan Robin Packalenin käsinkosketeltava live-energia kanavoituu niin pop-bängereistä, kuin voimaannuttavista balladeistakin. Uusimmissa julkaisuissaan poppia, hip-hoppia ja R&Btä yhdistelevä artisti tahtookin tarjota liveyleisölle loistavaa musiikkia ja upean shown, josta ammentaa iloa, energiaa ja voimaantumista arkeen.

Ramses II:n eli Rami Shikebenin ura lähti nousukiitoon kun artistin debyyttisingle Villieläin nousi Spotifyn kärkisijalle Leijonien voitettua jääkiekon MM-kultaa. Artisti pääsi esittämään Villieläimen Leijonien MM-kultajuhlissa Hakametsän Jäähallin parkkipaikan lavalla.Kappale rikkoi kuluvan vuoden siihenastisen Spotifyn päiväkohtaisen striimausennätyksen tiistaina 31.5. keräten yli 179 000 kuuntelukertaa.

Suomen uuden aallon rapin isoimpiin ja omaperäisimpiin tekijöihin kuulunut MELO elää uudistumisesta. Kesän 2022 keikoilla tullaan kokemaan täysin ennennäkemätön kokoonpano ja säröinen grunge- ja shoegaze-genreistä ammentava soundi. Kaiken keskiössä on kuitenkin MELOn vahva ja arvaamaton karisma.

Rosa Coste syntyi Rovaniemellä ja on siellä kasvanut hiphopin, rokin ja afrikkalaisen rytmimusiikin ympäröimänä. Hänen taustansa on kasvattanut hänestä kovatahtoisen kirjoittajan ja rentoutuneen esiintyjän. Onnekkaat ovat jo voineet törmätä artistin ainutlaatuiseen tuotantoon paikallisissa kuppiloissa akustisessa muodossa. Suomenkielistä modernia r&b:tä tyylipuhtaasti tekevä Coste on lahjakas tarinankertoja ja luo musiikkinsa ystävien ympäröimänä.

Jo ennen yhtään artistijulkaisua Rony Rex tunnettiin yhtenä Suomen taitavimmista ja luovimmista DJ:stä. Meininki ei ole tästä juuri muuttunut, vaan Rony on viime aikoina bongattu soittamasta muun muassa koiravaljakossa, moottoripyörän sivuvaunussa sekä Suomen isoimmilla festivaaleilla. Keskiviikkoisin mies tanssittaa taas koko kansaa YleX:n taajuuksilla Uusin klubimusa -ohjelmallaan. Pian kymmenvuotista DJ-uraansa juhlistava Rony Rex julkaisee vielä 2022 syksyllä uuden Direct MeEP:n brittiläisellä Needwantilla.


Ikäraja: K-18
Aika: Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:

klo 21:15 ovet

Liput ovelta 32€, mikäli jäljellä.

Myynti loppuu 30.9.2022 21:15.