EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 1. - Su 2.10.2022  /  Telakka  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
LAUANTAI - TELAKKA: Tero-Petri & Korvaamattomat, Miia Junes, Of Wild

Lost in Music Festival 2022 Liput

Lauantaina 1.10. Telakalla kuullaan indierockin ja -popin maailmasta ammentavia yhtyeitä. Illan aikana lavalla nähdään Tero-Petri & Korvaamattomat, Miia Junes sekä Of Wild.

Turkulainen laulaja-lauluntekijä Tero-Petri Suovanen tunnetaan suomenkielisen vaihtoehtorockin uranuurtajana. Tero-Petri on vaikuttanut vahvasti myös muun muassa Tuula Amberlan biisintekijänä ja säestäjänä. Korvaamattomat-yhtyeen kanssa Suovanen on tehnyt musiikkia viiden albumin verran. Tero-Petri & Korvaamattomien musiikkityyli on omaleimaista ilotulitusta iskelmän ja indierockin välimaastossa.

Toukokuun lopulla debyyttialbuminsa Sadekuuroja julkaissut Miia Junes on Keminmaalta kotoisin oleva, sittemmin helsinkiläistynyt laulaja-lauluntekijä. Sadekuuroja on monipuolinen kokonaisuus, joka kuljettaa pienestä akustisesta ilmaisusta aina isoiksi kasvaviin pop-sävellyksiin asti indierockin ja -popin keinoin. Matias Kiiverin tuottama levy tarttuu rohkeasti suuriin teemoihin kuten mielenterveys, rakkaus ja kuolema. Artistille tärkeintä sekä musiikin tekijänä että kuuntelijana on tunne ja sen välittäminen, eikä niinkään tarkat tyylilajit ja lokerot.

Villi ja kiehtova yhdistelmä ajoittain unenomaista, ajoittain räiskyvää elektrosävytteistä poppia, jossa kuuluu myös ysärimusan vaikutteet. Tätä tarjoilee indiekentän uusi tulokas Of Wild. Yhtyeen muodostavat Jenni Salminen ja Katja Tolonen, jotka tunnetaan aiemmin muun muassa kokoonpanoista The Wrecking Queens sekä The Lieblings. Elektropop-duon kummatkin jäsenet osallistuvat yhtä lailla kaikkeen biisinteosta laulamiseen ja soittamisesta tuottamiseen.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:

Ovet klo 20:00, show’t klo 21:00 alkaen