EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9. - La 1.10.2022  /  Telakka  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
PERJANTAI - TELAKKA: Venior, Knife Girl, Ty Roxy

Lost in Music Festival 2022 Liput

Perjantaina 30.9. Telakalta ei energiaa puutu - Ty Roxy, Knife Girl ja Venior pitävät siitä huolen.

Ty Roxy on useammassa helsinkiläisessä underground-yhtyeessä (mm. Tamara Luonto, Plastic Tones, Kissa, Ghost World) vaikuttavan Tytti Roton alter ego, joka syttyi olemassaoloon intohimosta 80- ja 90-lukujen disco- ja dancemusiikkiin sekä itsenäisen lofi-äänittämisen ideaalista. Ty Roxy luo musiikkinsa ilmaisohjelmilla ja halvoilla vintagesyntetisaattoreilla. Lofi-tekeminen merkitsee riippumattomuuden lisäksi harkittua esteettistä linjaa ja etsintää, joka johtaa odottamattomiin maailmoihin ja kokemuksiin.

Knife Girl on 21-vuotiaan helsinkiläisen tuottajan ja laulunkirjoittajan Lili Aslon musiikkiprojekti. 13-vuotiaana aloitetun uran aikana Aslo on ennättänyt julkaista kaikkea hellästä lofi-musiikista hyperpoppiin ja funkkiin, ja kerätä yli 12 miljoonaa kuuntelukertaa eri suoratoistopalveluissa. Tällä hetkellä Knife Girl esittää materiaalia viime vuoden OONA EP-julkaisulta soolona ja materiaalia tulevalta Uniform-debyyttilevyltään 8-henkisen bändin voimin.

Venior sekoittelee musiikissaan villejä, kokeellisia biittejä sekä raskaita bassoääniä ja voimakasta laulua. Lauluissa kerrotaan vahvaa viestiä ja niihin yhdistyy Veniorin salaperäinen ja värikäs taidemaailmaa, jota hän kuvailee portaaliksi "Neon Pussy -universumiin”. Venior haluaa viedä kuulijansa matkalle, joka innostaa tutkimaan omia sisäisiä, maagisia olentoja ja herättää uteliaisuuden tutkia elämää eri tavalla. “Syvemmällä tietoisuudella itsestämme ja luonnosta toivon, että voimme luoda kestävän ja harmonisen tavan elää maapallolla.”


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:

Ovet klo 21:00, show’t klo 21:45 alkaen