EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.9.2022  /  Telakka  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
TORSTAI - TELAKKA: Aho, Ada Aik, Elia Lombardini

Lost in Music Festival 2022 Liput

Torstaina 29.9. Telakan ja Lost In Musicin illan ottaa haltuun Radio Helsinki sekä Uusi Ääni -klubi.

Radio Helsinki on kaupungin ääni, joka kuuluu nyt ympäri Tamperetta FM-tajuutensa lisäksi myös Lost In Musicissa. Uusi Ääni-ohjelma esittelee kanavalla kotimaisen musiikkikentän uusia tuulia ja näitä luvassa nyt myös Lost In Musicissa. Ohjelman ja myös tämän illan juontaa Lotta ”Lodetsu” Savolainen.

Monipuolisen musiikintekijän Matti Ahopellon oma projekti AHO on kauniisti maalailevaa ambientia. Ensimmäisenä annoksena AHO:n inspiraation tuloksista PME Records julkaisi kesällä 2020 Usually I’d Overthink This -EP:n. Sitä seurasi AHO:n ylistetty debyyttialbumi NOWINTER NOSUMMER. Albumi leijailee selkeälinjaisen ja utuisen ambientin äärellä, jossa orgaaniset soittimet yhdistyvät puhtaasti synteettisiin äänimassoihin, luoden syleilevän kuuntelu-kokemuksen.

Kokeellisen popin uusi tulokas Ada Aik laulaa englanniksi ja liikkuu fantasian ja realismin äärirajoilla. Ada Aik julkaisi debyyttialbuminsa The Mysterious Life Of Ada Aik 29. huhtikuuta. Albumi on kertomus Ada Aikista ja hänen elämästään nukkekodissa. Nukkekodin yhdeksän huonetta symboloivat Adan erilaisia tunnetiloja: neuroottisuutta, masennusta, pelkoa, elämänjanoa ja toivoa. Huoneissa käsitellään hahmon mielenmaisemia fyysisessä muodossa.

Elia Lombardini on suomalais-italialainen säveltäjä, tuottaja ja viulisti. Lombardini on tuttu monien kotimaisten kärkiartistien levyiltä ja keikoilta (mm. Ruusut, Vesta, Karina, The Holy) sekä tuottajana (mm. Kyynel, Roivanen) mutta hänen omaa soolomateriaaliaan päästään kuulemaan vasta nyt. Säveltäjänä Lombardini asettuu luonnollisesti suomalaisten säveltäjien jatkumoon mutta hänen tuotannossaan kuuluvat myös elektronisen musiikin vaikutteet.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:

Ovet klo 20:00, show’t klo 20:30 alkaen