EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9. - La 1.10.2022  /  Olympia  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
PERJANTAI - OLYMPIA: Eevil Stöö, Elias Gould, Matriarkaatti, Nelma U, Figaro

Lost in Music Festival 2022 Liput

Perjantaina 30.9. Olympiassa hypitään tunnelmasta ja genrestä toiseen, kun lavan ottavat haltuun kiinnostavat, eri musiikkigenrejä edustavat artistit.

Parikymmentä vuotta pelissä vaikuttanut Eevil Stöö on yksi suomiräpin pioneereista. Kommandopiposta ja synkästä saundistaan tunnettu Stöö julkaisi uuden albuminsa ”Puolikas tiili” 27.5.2022. Uusi levy jatkaa Stöön viime vuonna julkaistun ”Marsipan Wave” -albumin viitoittamalla tiellä, tosin edeltäjäänsä verrattuna ”Puolikas tiili” on pakattu astetta tummempiin sävyihin.

Karismaattisen laulaja-lauluntekijä Elias Gouldin odotettu toinen pitkäsoitto ilmestyy syksyllä 2022. Vastaavan tuottajan Riku Mattilan ja kirjailija-toimittaja Ronja Salmen kanssa luotu albumi on Gouldille syväluotaava taidonnäyte, jolla seikkaillaan odotuksen ja siirtymien välillä. Albumin uusimmat singlet “En tiennyt ennen” ja “Uusia alkuja” ilmestyivät keväällä 2022.

Matriarkaatti on rap-artistien Mon-Sala (Nora Horn) ja Adikia (Kirsikka Ruohonen) yhteisprojekti, joka käsittelee räpin kautta yhteiskunnallisia epäkohtia ja henkilökohtaisia vitutuksen aiheita. Duon huhtikuussa ilmestynyt debyyttialbumi Matriarkaatti on yhtä aikaa röyhkeä, koskettava ja kokeileva kokoelma uniikkeja bängereitä.

Nelma U on sekoitus internet-aikakauden outoutta ja perisuomalaista melankoliaa. Hän on musiikkidiggarien löytö ja yksi maan mielenkiintoisimmista nuorista artisteista. Nelma U on tuottanut, sanoittanut ja äänittänyt itse suuren osan kappaleistaan.

Etenee Recordsille levyttävä Figaro on musiikillinen monilahjakkuus, jonka herkkä tuotanto yhdistelee elementtejä eri genreistä. Figaro kirjoittaa mielenmaisemistaan tarinoita, joihin kuulija voi upota sisään. Kappaleet käsittelevät nuoren aikuisen ahdistuksia, ihmissuhteita ja ympäröivää maailmaa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00
Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:

Ovet klo 21:00, show’t klo 21:45 alkaen