EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.9.2022  /  Olympia  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
TORSTAI - OLYMPIA: Yona, Lyyti, Anna Järvinen (SE), Pambikallio

Lost in Music Festival 2022 Liput

Torstaina 29.9. Olympiassa Alt Agency & Is This Art! tarjoilevat Lost In Musicin vieraille illan, jonka upeat artistit eivät taatusti jätä ketään kylmäksi.

Yona on todellinen indien supertähti, jonka edellinen, yhdessä sinfoniaorkesterin kanssa tehty Uni johon herään-albumi toi artistille Emma- ja Teostopalkinnot, loppuunmyydyn Musiikkitalon ja Vain elämää-ohjelman.

Litku Klemetin tämän illan Olympian keikka peruuntuu sairastapauksen vuoksi. Puolet yhtyeen jäsenistä ovat kovan flunssan kourissa. Onneksi nopealla varoajallaon saatu korvaavaksi esiintyjäksi Lyyti, joka on yksi kotimaisen indiepopin viime vuosien puhutuimpia uusia artisteja.

Anna Järvinen tunnetaan Suomessa parhaiten yhteistyöstään Dungen-yhtyeen kanssa sekä Olavi Uusivirran kanssa levyttämästään Nuori ja Kaunis-hitistään. Anna Järvisen, suomenkielinen soololevy ilmestyy loppuvuodesta ja Olympiassa kuullaan tulevan levyn kappaleita uuden yhtyeen esittämänä.

Pauliina Nymanin ja Lauri Kallion luotsaama Pambikallio valmistautuu toisen albumin julkaisuun ja esittää Olympiassa myös tulevan albumin materiaalia.Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 19:30
Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:

ovet klo 19.30

klo 20.00 Pambikallio

klo 21.00 Anna Järvinen (SE)

klo 22.00 Lyyti

klo 23.00 Yona