EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 30.9.2022  /  H5 Bar & Cellar  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
PERJANTAI - H5: Turisti, Sonia, Glayden, Vepu

Lost in Music Festival 2022 Liput

Perjantaina 30.9. H5:ssa kuullaan ainakin räpistä, trancesta ja popista vaikutteita saavia artisteja. Illan monipuolinen artistikattaus ei varmasti jätä kylmäksi.

Gunshit? 1:52? Vastuu? Nämä kaikki ovat Turistin kappaleiden nimiä. Interrail? Se on Turistin uusimman EP:n nimi ja se kannattaa kuunnella. Virheetön flow, koukuttavat kertsit, räävitön energia ja lähes täydellinen live-esiintyminen. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkään, sillä kyseessä on täysin omassa sarjassaan painiva artisti. Lavalle noustessaan Turisti ei ainoastaan räppää. Hän tanssii, laulaa, näyttelee ja tarjoaa yleisölle todellista teatteria. Tätä et halua missata.

Glayden on helsinkiläinen artisti ja DJ joka operoi klubimusiikin ja räpin yhtymäkohdissa yhdistellen rohkeasti elementtejä eri genreistä. Trancen euforiset nostatukset ja SoundCloud bootlegien rosoiset rummut leikkittelevät keskenään Glaydenin musiikissa. Glayden tunnetaan visuaalisesti näyttävistä ja tarkoin kuratoiduista seteistä. Liveissä räppikeikkojen energia yhdistyy elektronisen musiikin kehossa tuntuviin alataajuuksiin ja hypnoottiseen soundimaailmaan.

Sonia on 20-vuotias Jyväskylästä ponnistava, sielukkaalla ja hunajaisella lauluäänellään lumoava artistitulokas. Sonian alternatiivisen popin maastossa liikkuvia kappaleita tullaan julkaisemaan 2022 aikana Etenee Recordsin kautta. Vahvan musiikkitaustan omaava Sonia säveltää ja sanoittaa kappaleensa itse. Sonia kuultiin feataamassa PME:lle kiinnitetyn Aksimin ja Joosu J:n muodostaman Shakkii duon EP:llä tammikuussa.

Eri genrejä pop-musiikissa yhdistelevä Vepu kuvailee musiikkiaan melodiseksi indie-popiksi, jossa tekstit kuljettavat omaehtoisesti läpi artistin elämän. Uuden popin aaltoa edustava artisti on ottanut vaikutteita etenkin rajoja rikkovilta artisteilta (Dominic Fike, Jeremy Zucker & Yeek) Vepun debyyttialbumin ensimmäinen single “draamaa! (feat. Pesso)” julkaistiin maaliskuussa 2022 ja toinen single "NB" 10.6.2022. Debyyttialbumi julkaistaan tämän vuoden marraskuussa.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 21:00


Showtime 21:45

Myynti loppuu 30.9.2022 20:00.
H5 Bar & Cellar
Hämeenkatu 5, 33100, Tampere