EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.9.2022  /  H5 Bar & Cellar  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
TORSTAI - H5: Blacflaco, Safira, Sebastian Noto, Slani

Lost in Music Festival 2022 Liput

Valitettavasti Madboialin keikka peruuntuu järjestäjistä riippumattomista syistä. Tilalle on kiinnitetty kovassa nosteessa oleva Sebastian Noto, joka nähtiin kesällä mm. Justin Bieberin lämppärinä Kaisaniemessä. Sebastian Noto on yksi uuden sukupolven lahjakkaimpia kehittyviä pop-ääniä, niin taidoiltaan kuin tyyliltään. Hän kuuluu ikäluokkaan, joka kanavoi moderneja globaaleja pop- ja R&B-vaikutteita sulattaen ne saumattomaksi osaksi omaa ilmaisuaan.

Torstaina 29.9. H5 Battery Club, Hosted by SuomiRäp -illassa kuullaan tuoreinta kotimaista räppiä, kun lavalle nousevat Blacflaco, Safira, Sebastian Noto ja Slani.

Aika ajoin ilmestyy joku, joka tekee asioita uudella tavalla. Blacflaco on siitä hyvä esimerkki. Silkkinen äänenkäyttö, koukuttavat sanat ja melodiat, sekä kaikinpuolin vaivaton ulosanti tekevät Blacflacosta kiinnostavan artistin. Tämä kaikki yhdistettynä myyttiseen gangsta-vivahteeseen tekee hänestä ainutlaatuisen.

SAFIRA tekee Suomen raikkainta räppiä. Hän nostaa melodisella, soljuvalla ja leikkisällä tyylillään kuuntelijan kuin kuuntelijan mielialaa. SAFIRA on tyttöenergiaa parhaimmillaan. Julkaistuaan debyytti-EP:nsä "Palasiks" vuonna 2021 SAFIRA on kappale kerrallaan vakiinnuttanut paikkaansa yhtenä mielenkiintoisimmista uusista artisteista. SAFIRA on myös valovoimainen ja luonteva live-esiintyjä, jonka valloittava preesens ei jätä ketään kylmäksi.

Sebastian Noto on yksi uuden sukupolven lahjakkaimpia kehittyviä pop-ääniä, niin taidoiltaan kuin tyyliltään. Hän kuuluu ikäluokkaan, joka kanavoi moderneja globaaleja pop- ja R&B-vaikutteita sulattaen ne saumattomaksi osaksi omaa ilmaisuaan. Noto on yksi nimistä, jotka tulevat lähivuosina viemään suomalaista pop-musiikkia yhä lähemmäs kansainvälisiä standardeja.

Viime kesänä Stacks-debyyttisinglellään debytoinut Slani on Suomen Def Jamin ensimmäisiä kiinnityksiä. Rohkeasti omaa tietään kulkeva rap-tulokas on julkaissut tähän mennessä kolme singleä. Hänen musiikkinsa on persoonallinen yhdistelmä anteeksipyytelemättömiä lyriikoita, tarttuvia hokemia sekä yhdysvaltalaisesta hip hopista inspiroituneita tuotannollisia elementtejä. Slani valmistelee parhaillaan isompaa musiikillista kokonaisuutta, joka julkaistaan myöhemmin tänä vuonna.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00


Showtime 20:30

Myynti loppuu 29.9.2022 20:00.
H5 Bar & Cellar
Hämeenkatu 5, 33100, Tampere