EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 28.9.2022  /  H5 Bar & Cellar  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
KESKIVIIKKO - H5: Jami Faltin, Lemfreck, 8th Myth & Invictus, Nipponi & Napakettu

Lost in Music Festival 2022 Liput

Keskiviikkona 28.9. päästään korkkaamaan Lost In Musicin uusi venue H5, jossa kuullaan illan aikana räppiä niin ulkomaisilta kuin kotimaisiltakin artisteilta.

Jami Faltinin tarina on ainutlaatuinen. Hän on kasvanut kahdessa maassa - Suomessa ja Ruotsissa. Ruotsin kielellä alkoi myös riimittely. Hän kirjoitti runoja elämästään Tukholman lähiöissä. Nykyään Tampereella vaikuttava räppäri on pitänyt homman aitona. Hänen musiikkinsa käsittelee usein elämän nurjaa puolta, rikollisuutta sekä taistelua köyhyyttä ja syrjintää vastaan. Kummallakin kielellä taitavasti kirjoittava räppäri on valloittanut kuulijoitaan suoralla ja itsevarmalla ulosannillaan. Hän kertoo kirjoittavansa tekstinsä aina siten, että pystyy räppäämään ne livenä samalla tavalla.

Lemfreck (UK) on walesilainen taiteilija, tuottaja ja kirjoittaja, jonka musiikissa kuuluu uniikki kerronta. Gospelmusiikin parissa sessiomuusikkona aloittanut Lemfreck on musiikillaan noussut kotimaassaan räpin uudeksi, ylistetyksi tulokkaaksi.

The 8th Myth (Brandon Emene) on kansainvälinen tuottaja ja lauluntekijä. Hän on alun perin kotoisin Denveristä, Coloradosta, mutta on sittemin asettunut Itä-Eurooppaan, jossa hän esiintyy ja työskentelee monien paikallisten ja kansainvälisten artistien kanssa. Nokkelasta sanoituksestaan ja voimakkaasta lavaläsnäolostaan tunnettu 8th Myth on esiintyjä, joka poikkeaa muista. Hän yhdistää syviä ja ajatuksia herättäviä sanoituksia hiphopiin ja elektronisen musiikin kenttään.

Hyvä groove, hyviä läppiä, hyvää räppäämistä. Nipponi & Napakettu on tamperelainen räppärikaksikko, joka julkaisi toukokuussa toisen albuminsa Nipin Napin. Levy on kaksikolle ominainen yhdistelmä kevyempää fiilistelyräppiä ja pohdiskelevampaa lyriikkaa. Duo on kerännyt kiitosta etenkin energisistä live-esiintymisistään ja hyvästä meiningistä.


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00


Showtime 20:30

Myynti loppuu 28.9.2022 20:00.
H5 Bar & Cellar
Hämeenkatu 5, 33100, Tampere