EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 29.9.2022  /  G Livelab Tampere  /  Tampere

Lost in Music Festival 2022
TORSTAI - G LIVELAB TAMPERE: Cleaning Women, Mikko Joensuu, PK Keränen & Leija Lautamaja

Lost in Music Festival 2022 Liput


Torstaina 29.9. G Livelabin lavalla nähdään kotimaisen vaihtoehtomusiikin kirkkaimpia kärkinimiä, kun Cleaning Women, Mikko Joensuu sekä 22-Pistepirkon solistina tunnettu PK Keränen & Leija Lautamaja esiintyvät saman illan aikana.

Cleaning Womenin soundin peruspalikkoina toimivat itserakennetut instrumentit ja kotitalouksista tutut esineet, joita on modifioitu musiikillisiin tarpeisiin. Vaikka lähtökohta on avantgardistinen ja kokeellinen, lopputulos on yhdistelmä taidokasta soittimenhallintaa, uniikkeja äänimaisemia ja melodista sekä rytmillisesti rikasta musiikkia.

Mikko Joensuu on hehkutettu laulaja-lauluntekijä, jonka kymmenen vuoden aikana syntynyt levysarja Amen 1–3 on massiivinen persoonallinen teoskokonaisuus. Se rakentaa musiikillisesti rikkaana ja moninaisena jatkumona tarinaa uskosta ja elämästä, uskon riippuvuudesta siitä luopumiseen, vapautumiseen ja henkiseen eheytymiseen.

PK Keräsen & Leija Lautamajan soitanto on loistava kombinaatio rämärockia, Keräsen tunteellisia pop-sävellyksiä sekä persoonallista instrumentaatiota


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:30
Tarkista soittoajat: www.lostinmusic.fi

Aikataulu:

Ovet klo 20:30, show’t klo 21:00 alkaen