EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

La 18.12.2021  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Los Multres & Ylävire

Los Multres & Ylävire Liput

Los Multres palaa jälleen Kutoselle lauantaina 18. joulukuuta keikalle, jossa kuullaan bändin uutta tanssihitti-, faijarock- ja nuotiolaulutuotantoa unohtamatta kansan aiempia suosikkilauluja 8 henkisen kokoonpanon esittämänä.

Illan aloittaa Ylävire, joka koostuu viidesta virettä ja iloa puhkuavasta mielipidenikkarista. Bändielämä vie poikia ja vire kantautuu kauas mihin ikinä bändi jalkautuu soittamaan shownsa! Tarttuvat melodiat ja omaperäiset sanoitukset saavat kuuntelijan sekaisin, iloiseksi ja toisinaan röyhyttämään ilman paitaa.

kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Lippujen varausaika 2 päivää.

Liput ovelta 13 €, mikäli jäljellä.

Mikäli ravintolarajoitukset ovat voimassa, tapahtumaan osallistuminen edellyttää koronapassia.

Myynti loppuu 18.12.2021 20:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot