EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 20.9.2024  /  Möysän Musaklubi  /  Lahti

Los Bastardos Finlandeses, BadName

Los Bastardos Finlandeses, BadName Liput

Los Bastardos Finlandeses

julkaisi ensimmäisen albuminsa My Name is El Muerte vuonna 2007 ja on siitä lähtien kierrellyt maailmaa mm. Aerosmithin, Deep Purplen ja Motörheadin kanssa.
Yhtyeen viimeisin studioalbumi Viva! julkaistiin vuonna 2022 ja nyt yhtye on tekemässä paluuta rytinällä kotimaan keikkalavoille!

Yhtyeen uusin Viva! -albumi on herrojen omien sanojen mukaan ”täynnä erilaisia herkullisia melodioita ja nopeatempoista rock and rollia!” Studiossa yhtye on luottanut esikuviensa tapaan livesoittoon ja yhtyeen oman grooven taltioimiseen. Sen saman, joka kannattaa kokea myös livenä!

BadName

Kansainvälisen soundin omaava BadName on Hartola/Heinola akselilla toimiva hard rock yhtye jonka kappaleet rakentuu southern rockin, bluesin ja countryrockin pohjalle.Yhtyeen kaksi(2) levyä, Are You Ready For Me ja Boothill Gang ovat soineet hyvin ulkomaisillakin rock kanavilla. Oma Youtube- kanava ja spotify ovat myös keränneet varsin hyvin kuulijoita yhtyeen videoille ja levyille.Yhtye on keikkaillut tasaisesti vuosien aikana ja usein lämppärinä nimiyhtyeille kuten Peer Günt,Melrose, Los Bastardos Finlandeses.Andy McCoy ja Pelle Miljoona.


Aikataulu:
20:00 Ovet
21:00 BadName
22:30 Los Bastardos Finlandeses

Möysä: InstagramFacebook | X | Youtube

www.moysa.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 21:00

Liput ovelta 25 €

Klubikatsomo-lippu (sisältää keikkalipun)
- narikka sisältyy hintaan
- paikka klubikatsomosta josta erinomainen näkyvyys lavalle, halutessasi istumapaikka
- lippu vaihdetaan rannekkeeseen

⭐️ Aitiovaraukset keikalle tästä ⭐️


Z-YÖJUNA HELSINKIIN

Nyt pääset viikonloppuisin Helsingistä junalla sujuvasti Möysän musaklubin eli Mössön keikoille Lahteen ja heti keikan jälkeen takaisin.

Viimeinen Z-juna perjantaisin ja lauantaisin lähtee Lahdesta Helsinkiin klo 00.30 ja on perillä Helsingissä klo 01.30. Jatkossa helsinkiläisetkin ehtivät siis katsomaan Mössön perjantain ja lauantain keikan rauhassa loppuun asti. Virvoittava viiden minuutin kävely Mössöltä Lahden rautatieasemalle ja VR hoitaa loput!

Tarkista juna-aikataulut täältä.

Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten.

Pyörätuolilla kulku Mössölle tapahtuu henkilökunnan avustamana sisäpihan kautta. Klubilla pääsee liikkumaan pyörätuolilla rajoitetusti.

Myynti loppuu 20.9.2024 23:59.