EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

Pe 28.12.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Lordi

Lordi Liput
Takaisin

Ladataan…

Lordi esiintyy perjantaina 28. joulukuuta Tavastialla!

Näyttävistä esiintymisistään tunnettu hard rock-yhtye suuntaa lokakuussa kahden kuukauden mittaiselle Euroopan-kiertueelle. Bändi tuo Tavastialle saman vaikuttavan rock-shown, joka nähdään tulevina kuukausina Euroopassakin.

Viime vuosina pääosin ulkomailla keikkaillut Lordi nähtiin Suomessa viimeksi Tuskassa vuonna 2016.

"Oli korkea aika saada bändin näyttävä live-show jälleen Tavastia-klubille. Edellisestä kerrasta on jo kymmenen vuotta aikaa. Lordi on Euroopassa kovassa nosteessa ja klubikeikkojen lisäksi yhtye esiintyy joka vuosi merkittävillä eurooppalaisilla festivaaleilla, mikä osoittaa että bändillä on edelleen paljon annettavaa myös kotimaassaan", Tavastia-klubin promoottori Juhani Merimaa iloitsee. 

Lordin uusin albumi "Sexorcism" julkaistiin toukokuussa. Levy nousi muun muassa Saksan albumilistan Top 20:een sekä Suomessa fyysisen albumilistan sijalle neljä. Lordin yhdeksäs pitkäsoitto on saanut hyviä arvioita ympäri Eurooppaa.

 

www.lordi.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00

Netistä vain suoria ostoja.

Liput ovelta 28 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.