EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 9.12.2022  /  Olympia  /  Tampere

Lordi

Lordi Liput

LORDIN EUROOPAN KIERTUE SUOMEEN JOULUKUUSSA

Hard rock -yhtye Lordi kiertää syksyllä laajasti Euroopassa ja tuo Lordiversitour -kiertueen joulukuussa myös Helsinkiin, Tampereelle ja Turkuun. Tampereella Lordin näyttävä rockshow nähdään Olympiassa perjantaina 9. joulukuuta.

Lordin uusin julkaisu on loppuvuodesta 2021 julkaistu peräti seitsemän studioalbumin kokonaisuus, joka kantaa nimeä "Lordiversity". Tulevana syksynä Lordin tarina saadaan myös kirjan kansien väliin, kun Mr. Lordin ja Maria Jyrkäksen kirjoittama Lordiary -kirja ilmestyy. Tänä vuonna tulee kuluneeksi 30 vuotta yhtyeen perustamisesta ja 20 vuotta debyyttialbumi Get Heavyn julkaisusta. Lordi nähdään syksyn Euroopan kiertueen lisäksi kesällä festivaalikeikoilla niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.

www.olympiakortteli.fi


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 20:00
Showtime 22:00

Ennakkomyynti jatkuu Tiketissä klo 24:00 asti. Lipunhinta nousee ovimyyntihinnaksi tapahtumapäivänä klo 18:00. Olympian ovella ei ole lipunmyyntiä.

Tarkista aikataulu osoitteesta: www.olympiakortteli.fi