EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

To 29.10.2020  /  On the Rocks  /  Helsinki

Lord of the Lost (GER)

Lord of the Lost (GER) Liput

Lord of the Lostin keikka siirtyy vuoden 2021 alkuun Helsingin jäähalliin - liput käyvät sellaisenaan.

Uusi päivä on perjantai 22. tammikuuta 2021, ja keikka on osa Turmion Kätilöiden jäähallispektaakkelia. Liput uudelle keikalle myydään toisen lipunvälittäjän kautta. On the Rocksin keikalle 29.10.2020 ostetut liput kuitenkin käyvät jäähallikeikalle sellaisenaan.

Mikäli uusi ajankohta ei sovi, voit palauttaa liput verkkosivuiltamme löytyvällä lomakkeella www.tiketti.fi/palautalippuja 17.11.2020 mennessä.

***

Saksalaisbändi kiskaisee keikan Helsingissä.

Saksalaisen Lord of the Lostin piti alun perin olla mukana Turmion Kätilöiden jäähallikeikalla Helsingissä vappuna. Sattuneesta syystä se tilaisuus siirtyi syksylle. Samalla Lord of the Lostin kiertueaikataulu vei bändin omalle keikalleen Helsinkiin: laajakatseinen goottimetalli Hampurista raikaa On the Rocksissa torstaina 29. lokakuuta.

Vaihtoehtometallin, goottirockin ja industrialin saumattomasti yhdistävä yhtye perustettiin vuonna 2007. Laulaja Chris Harmsin sooloprojektista bändiksi kasvanut Lord of the Lost julkaisi ensimmäisen albuminsa vuonna 2010, jonka jälkeen orkesteri on niittänyt suosiota niin gootti- kuin metallijuhlilla. Yhtyeen viimeisin täyspitkä julkaisu on best of -kokonaisuus Till Death Us Do Part viime vuodelta.

Lord of the Lostin show on aina vahva ja visuaalinen tapahtuma. Myös yhtyeen sielu Chris "The Lord" Harms antaa aina kaikkensa: rocktähti taiteen pimeältä puolelta saapuu kirkastamaan Helsingin synkimmän syksyn.

On the Rocks
Nem

 

www.rocks.fi


Ikäraja: K-18
Aika: klo 19:00-04:00

Liput ovelta 35 €, mikäli jäljellä.

Ovella peritään eteispalvelumaksu 3 €.

Kanta-asiakaskortti tarkastetaan ovella.