EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 17. - La 19.2.2022  /  Käpylän kirkko  /  Helsinki

Loputon Käpylä -ooppera

Loputon Käpylä -ooppera Liput

Loputon Käpylä -ooppera on säveltäjä Mikko Heleniuksen ja libretisti Miira Sippolan luoma uusi suomalainen ooppera, joka saa kantaesityksensä 17.2.2022 Helsingin Käpylän kirkossa. Ooppera pohjautuu runoilija ja kuvataiteilija William Blaken fragmentaariseen tekstikokoelmaan Taivaan ja helvetin avioliitto, joka on yksilöllisen näkijän julistusta murroksellisena historian aikana. Teos vie kuulijan onnelliseen kaupunkikylään, joka idyllistäänkään huolimatta ei ole vapaa maailman vastakkainasetteluista. Loputon Käpylä nousee vastakkainasettelujen yläpuolelle.


Ikäraja: Ikärajaton

Ovet auki 45 min ennen esitystä.

Esityksen kesto: 70 min, ei väliaikaa

Paikat ovat numeroimattomia istumapaikkoja.

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot