EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ke 8.12.2021  /  Ähtärin kirkko  /  Ähtäri

Loistakoon Liekki -joulukonsertti: Kari Hirvonen

Loistakoon Liekki -joulukonsertti: Kari Hirvonen Liput

Tangokuningas Kari Hirvonen konsertoi Ähtärin kirkossa keskiviikkona 8.12.2021 klo 18 yhdessä sisarustensa kanssa

Lämminhenkisessä konsertissa kuullaan perinteisten ja rakastettujen joululaulujen lisäksi myös hieman uudempia ja tuntemattomampia kappaleita, joista jokaiselle löytyy oma suosikkinsa. Kauniiden sävelten matkassa lähdetään etsimään joulun tunnelmaa ja hiljennytään joulun tärkeän sanoman äärelle.

Konsertissa ovat mukana Karin lisäksi siskot Katja ja Hannele Hirvonen säestämässä Markus Hirvonen (kitara) ja Elina Paananen (piano).

Konsertin kesto n. 1 h 20 min.

www.gramofoni.fi/kari-hirvonen


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: Ovet klo 17:00
Showtime 18:00

Liput ovelta 25 €, mikäli jäljellä.

Länsi- ja Sisä-Suomen aluehallintoviraston tämänhetkinen määräys on voimassa 5.12.2021 saakka. Mikäli määräys jatkuu samanlaisena, pääsee Loistakoon liekki -joulukonserttiin sisään ainoastaan koronapassilla, koska kirkossa ei ole käytössä numeroituja istumapaikkoja. Tarkistathan ajantasaiset tiedot Etelä-Pohjanmaan tapahtumakalenterista tai Facebookista. Noudatamme THL:n turvallisuus- ja hygieniaohjeita.

Myynti loppuu 8.12.2021 17:00.
Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot
Ähtärin kirkko
Kirkkotie 3, 63700, Ähtäri