EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

To 9. - La 18.12.2021  /  Valtimonteatteri  /  Helsinki

Lizzie Rose

Lizzie Rose Liput

" Nainen makaa kylpyammeessa. Kukkia lojuu vedessä ja lattialla. Siveltimestä lähtee hento ääni. Ääriviivat piirtyvät paperille, vesi jähmettää jäsenet. Mennyt, tuleva, todellisuus, uni.

​Lähteäkö vai jäädä? "

Lizzie Rose on teos suurista tunteista, rakkaudesta ja surusta, sekä tarpeesta tulla nähdyksi ja kuulluksi sellaisena kuin on.

Teoksen lähtökohtana ja inspiraationa on englantilaisen prerafaeliitti John Everett Millaisin maalaus Ophelia (1851-1852) ja maalauksen malli ja taiteilija Elisabeth "Lizzie" Siddal.

Lizzie Rose - tanssiteoksessa ja taidenäyttelyssä prerafaeliittien suosikkiteemat, romanttinen, mutta onneton rakkaus, kuolema, luonto ja symboliikka, ovat vahvasti läsnä.

​1800-luvun naisrunoilijoiden tekstit siivittävät teoskokonaisuutta. Teos herättelee pohtimaan tapaamme olla ja elää sekä näkemään ja kokemaan edessämme levittäytyvää jatkuvaa muutosprosessia.

KANTAESITYKSEN ENSI-ILTA 9.12.2021 VALTIMONTEATTERISSA

Koreografia ja konsepti: Tiia Hämäläinen
Musiikki ja sävellys: Marika Hyvärinen
Videot: Tiia Hämäläinen, Marika Hyvärinen, Sami Haartemo
Esiintyjät: Tiia Hämäläinen, Marika Hyvärinen
Esitystekniikka ja valot: Ari Kortelampi
Taidenäyttelyn teokset: Marika Hyvärinen, Tiia Hämäläinen

www.valtimonteatteri.com


Ikäraja: K-12
Ovet 1 h ennen esityksen alkua.

Kesto noin 1h

Numeroimattomat istumapaikat.

Ovet avataan tuntia ennen esitystä.

Alennuslippuihin oikeuttavat kortit tarkistetaan tapahtuman ovella.

www.facebook.com/Valtimonteatteri
www.instagram.com/valtimonteatteri

Mikäli tapahtuman aikana on voimassa koronaan liittyviä tapahtuma- tai ravintolarajoituksia, tapahtumassa saatetaan kysyä koronatodistusta. Katso lisää toimitusehdoistamme: https://www.tiketti.fi/info/toimitusehdot