EN  SV
Seuraa:
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–su 9–21 (1,78 € / min. + pvm)

OmaTiketti

Teet ostoksia nopeammin, saat tiedon itseäsi kiinnostavista keikoista ja näet tilaushistoriasi

Kirjaudu tai Rekisteröidy tai Unohtuiko salasana?

VAROITUS:
Käytät ilmeisesti Safaria ja yksityistä selausta. Valitettavasti sivustomme ei toimi yksityisen selauksen kanssa. Poista yksityinen selaus käytöstä tai käytä toista selainta.

La 8.9.2018  /  Tavastia-klubi  /  Helsinki

Live Nation & Blockfest esittää: Chief Keef (USA)

Live Nation & Blockfest esittää: Chief Keef (USA) Liput
Takaisin

Ladataan…

Yhdysvaltalainen rap-artisti Chief Keef peruu koko Euroopan kiertueensa henkilökohtaisten syiden vuoksi, ja samalla Suomeen suunniteltu konsertti syyskuun 8. päivälle Helsingin Tavastialla peruuntuu.

"Chief Keef must cancel the previously scheduled European tour due to personal matters beyond his control. He is equally upset as his fans and promises the venues and promoters he will rebound from his small setbacks and tour across Europe soon!"

 

FB tapahtuma

www.facebook.com/ChiefKeef


Ikäraja: K-18
Aika: ovet klo 19:00

Liput ovelta 30 €, mikäli jäljellä.

Varmista soittoajat keikkapäivänä Tavastian sivuilta.

Tämä konsertti on peruuntunut.  Ostetut liput voi palauttaa Tiketin toimipisteisiin tai postittamalla ne osoitteeseen: Tiketti Oy, Urho Kekkosen katu 4-6, 00100 Helsinki (kuoreen mukaan IBAN-muotoinen tilinumero ja yhteystiedot). Elektronisten (SMS ja PDF) lippujen lippukoodit/tarkistenumerot voi lähettää IBAN-muotoisen tilinumeron ja yhteystietojen kanssa sähköpostitse osoitteeseen: hei@tiketti.fi rahojen palautusta varten. HUOM! Lippupalautuksia ei voi tehdä R-kioskeilla.