EN  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–pe 9–16 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.

Ke 11.11. - Ke 23.12.2020  /  Live stream  / 

Live at Jazz Office Turku -tukilippu

Live at Jazz Office Turku -tukilippu Liput

LIVE AT JAZZ OFFICE TURKU

Facebook Live

Hyppää mukaan jazzin sykkeeseen, kun Jazz City Turku ry:n toimistolla svengataan kuumien keskiviikkostriimien merkeissä! Vaihtuvat teemat kuljettavat syksyn aikana kuulijat läpi jazzmusiikin historian. Jazz Office House Bandissa soittavat turkulaiset jazzin konkarit, pianisti Jussi Fredriksson ja basisti Vesku Saloranta, sekä nuori rumpalilahjakkuus Veikka Kajamies. Jazztoimistolla kuullaan säännöllisesti myös vierailevia tähtiartisteja.

 

www.jazzcityturku.fi


Ikäraja: Ikärajaton
Aika: keskiviikkoisin n. klo 19:00
Tarkista alkamisaika: www.facebook.com/jazzcityturku

Voit ostaa keikalle kannatuslippuja ja superkannatuslippuja - tai kannatuslipun koko syksyksi!

Striimikeikat alkavat keskiviikkoisin pääsääntöisesti klo 19 ja ovat katsottavissa aina viikon ajan Jazz City Turun Facebook-sivulla: facebook.com/jazzcityturku/live. Katsojilla ei tarvitse olla omaa Facebook-tiliä. Voit tukea paikallista jazzkulttuuria kannatuslipuin! Voit halutessasi ostaa uuden lipun jokaiseen keskiviikkostriimiin, johon osallistut. Viikkokohtaiset ohjelmatiedot ja alkamisajat löydät Jazz City Turun Facebook-sivulta.

Live stream