EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Ti 3.9.2024  /  Kuudes Linja  /  Helsinki

Liturgy (USA)

Liturgy (USA) Liput

Yhdysvaltalainen “transcendental black metal” -yhtye Liturgy saapuu Kuudennelle Linjalle tiistaina 3. syyskuuta! 

Black metallista, avantgardesta ja korkeampaan todellisuuteen kurottavista rituaaleista ammentava Liturgy sai alkunsa Haela Ravenna Hunt-Hendrixin sooloprojektina vuonna 2005. Kvartetiksi kasvanut, jo lähes kaksi vuosikymmentä metallimusiikin rajoja rohkeasti venyttänyt yhtye onkin otettu haltioituneesti vastaan niin Pitchforkin kaltaisten musiikkimedioiden, raskaan musiikin ystävien kuin kokeellisen musiikin intoilijoiden parissa. Viime vuonna julkaistu, yli 80-minuuttinen eepos ‘’93696’’ lunasti myös paikkansa lukuisilta Album of the Year -listoilta.

Perinteisen black metallin nihilismistä niin musikaalisesti kuin aatteellisesti irtaantunut Liturgy on niittänyt mainetta myös brutaalin energisillä ja äärimmäisen kauniilla live-esiintymisillä – keikkayleisöjä ympäri maailmaa lumonnut yhtye nähdään syyskuussa ensimmäistä kertaa Suomessa.

www.kuudeslinja.com


Ikäraja: K-18
Aika: Ovet klo 18:30

Ovella peritään security fee 3,50 €.

Liput ovelta 27 €, mikäli jäljellä.

***

Esteettömyys:

Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi avustettavan kanssa samalla lipulla: kyllä
Tapahtumaan on esteetön pääsy pyörätuolilla: kyllä
Tapahtumapaikalla on esteetön WC: kyllä (lukollinen, ravintolan henkilökunta avustaa oven avauksessa)
Pyörätuolia käyttävää tai erityistä avustusta tarvitsevaa asiakasta pyydetään olemaan etukäteen yhteydessä sujuvan sisäänpääsyn varmistamiseksi: Ravintolapäällikkö Amanda Kiviniemi, [email protected]
Muuta huomioitavaa: Pyörätuolille käynti takaoven kautta, Hämeentie 13 B. Olettehan ajoissa yhteydessä ravintolapäällikköön sähköpostitse halutessanne käyttää esteetöntä sisäänkäyntiä.

Myynti loppuu 3.9.2024 18:30.