EN  FI  SV
0600-1-1616 Puhelinpalvelu ma–la 9–21, su 11-19 (1,78 € / min. + pvm)
Osta viralliset liput ja lahjakortit keikoille, festivaaleille, urheiluun, teatteriin, live streameihin ja muihin tapahtumiin Tiketin verkkokaupasta.
VAROITUS:
Internet Explorer 11 ja sitä vanhemmat versiot eivät ole enää tuettuja. Päivitä selaimesi uudempaa versioon tai käytä jotain toista selainta.

Pe 16. - Su 18.8.2024  /  Linnanpuisto  /  Hämeenlinna

LISÄPALVELUT & PIDOT

LISÄPALVELUT & PIDOT Liput

Hämeen keskiaikafestivaali valtaa elokuun yöt ja Hämeenlinnan Linnanpuiston!

Hämeen keskiaikafestivaali 16.-18.8.2024 on taianomainen, ainutlaatuinen ja kokonaisvaltainen historiallinen tapahtumakokonaisuus. Hämeenlinnan Linnanpuistoon rakentuu valtava keskiaikainen kylä kauniin Vanajaveden rannalle historiallisen linnan kupeeseen. Olemme Suomen ainoa keskiaikafestivaali, jolla on myös jo yli 25 vuoden perinteet historiateemaisena tapahtumana.

Festivaali avoinna:
Pe 16.8. klo 12-18
La 17.8. klo 10-18
Su 18.8. klo 10-17

Festivaalialueen ja leirien sulkeutumisen jälkeen pe-la klo 18 vierailijoita palvelee markkinatori klo 20 asti, sekä tavernapiha klo 01 asti.

Festivaali on ikärajaton. Suosittelemme, että kello 21 eteenpäin Tavernapihalla alle 14-vuotiaat lapset saapuvat huoltajan seurassa. Pitojen ikäraja on K-18.

Tapahtumapaikka:
Linnanpuisto, Kustaa III:n katu, Hämeenlinna.
Linnanpuisto sijaitsee kävelymatkan päässä Hämeenlinnan torilta ja rautatieasemalta.

Facebook
Instagram @keskiaikafest

keskiaikafestivaali.fi/


Ikäraja: Tapahtuma on ikärajaton


Pidot
Osallistuminen pitoihin edellyttää festivaalilipun lisäksi erillistä pitolippua. Pitojen ikäraja on K-18.

  Aatelisten menuun on yhdistettävissä laadukas juomapaketti 27€ / hlö. Varataksesi juomapaketin, otathan yhteyttä suoraan Linnanravintolaan. Aatelisille paikkoja on vain 50 henkilölle / ilta. Viikinkien ja rahvaiden pidossa paikkoja on 140 / ilta.

  Pitojen asiakkaat voivat olla suoraan yhteydessä linnan keittiöön, jos asia koskee erityisruokavalioita, juomapaketteja tai muita erityisjärjestelyjä. Kirjekyyhkyn voi lähettää kohti [email protected]

  Katso menut https://keskiaikafestivaali.fi...


  Tulishow ja Hevosturnajaiset
  Tulishowhun ja Hevosturnajaisiin osallistuminen edellyttää festivaalilipun lisäksi erillistä turnajaislippua. Tulishow ja Hevosturnajaiset järjestetään alkaen noin 21.00.

  Tulishow yhdistelee tanssia, tulijongleerausta ja taidokasta tulenkäyttöä. Keskiaikaisissa hevosturnajaisissa näet ritareita ja neitoja palkkasotureita ja kirkonmiehiä uljaita hevosia vauhtia temppuja ja turnajaistunnelmaa. Perheen pienimmille tuli ja hevoset voivat olla hieman jännittävä kokemus, siksi suosittelemme ikärajaksi 12 v. Esityksen kesto on n. 50 min.


  Vuokrapuvut
  Voit osallistua festivaaliin juuri sellaisena kuin olet. Mutta jos haluat syventää autenttista kokemustasi, voit vuokrata asun. Mikäli haluat puvun, suosittelemme sen hankkimista ennakkoon lipunmyynnin yhteydessä, sillä pukuvuokraamo on suosittu, emmekä pysty takaamaan kaikkia pukumalleja tapahtumapäivinä.

  • Vuokrapuku aateliset ja erikoisasut ennakkoon alkaen 42,50 €
  • Vuokrapuku porvarit, talonpojat ja viikingit ennakkoon alkaen 27,50 €
  • Vuokrapuku kurjalaiset ennakkoon alkaen 22,50 €

   Mikäli haluat ostaa puvun löydät sen näppärästi keskiaikapuodista, joka sijaitse pukuvuokraamomme vieressä. Jos haluat hankkia pukusi jo ennakkoon vieraile osoitteessa keskiaikapuoti.fi

   Lipun ostaneiden asiakkaiden yhteystiedot luovutetaan järjestäjälle tiedottamista / ohjeistamista varten


  Saavutettavuus
  Festivaalialue on lähtökohtaisesti esteetön puisto, jossa on nurmikkoa, hiekkakäytäviä sekä mukulakivikatu. Hämeen linna ja Vankila historiallisina rakennuksina eivät ole esteettömiä. Avustaja pääsee tapahtumaan veloituksetta yhdessä avustettavan kanssa.

  Myynti loppuu 18.8.2024 16:00.